tallon - kutu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *CaptainLuffy* tarafından 13 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a arkadaşlar ben tr4 de tallon kırıyorum 8 iris oldu suan full lf3 + 2 lf4 üm tallonlara 4.7 5 atıyorum promeriumsuz ve semprom suz öncelikle burgu alıcam ve cubi kesmek istiyorum en kısa yoldan uridium kasmak için tallon a devammı etmeliyim yoksa kutumu toplamalyıım günlük en az 5 6 saat giriyorum 15 gün boyunca iyi kasıp seversem günlük 10 k tallon kırarak uri kasabiliyorum sizce kamuflaj olup kutumu toplayayım yoksa tallona devammı edeyim ?

2. Benim tavsiyem kutu topla katlayici alip

*CaptainLuffy* bunu beğendi.
  3. peki tafsiye için teşekkürler . katlayıcı almadan önce en hızlı gemi olarak neyi seçmeliyim kredi kasıp alayım açık artırmadan

4. Spearhead eliyle toplayanlar için velinimet. Gemi zaten hızlı bi de saldırıya uğrarsan haritada görünmez olabiliyorsun. Ancak spearheadı alana kadar kalkan bonuslu vega ( V-AVENGER ) de kullanabilirsin o da çok hızlı bir gemidir, Kutu toplarken silah takıp savaşmazsın zaten, gemiye full hız irislere full kalkanı yapıştırırsın, bi de sürekli skylabdan seprom veya promerium yollayıp bu süreçte sürekli lazerlerini beslersin katlayıcın bittiğinde x2 kapı dönerken çok rahatına gelir , o seviyedeki bir gemiye uçuş düzeni almaktasa ekstra zeta dönmek daha karlı olur x2 gününde 35 k uri 25 k x4 50 anahtar 100 günlük dosyası ve 2 havoc elde etme şansın olur. Havocları tamamlayana kadar zeta dönmen gerekiyor zaten, kutudan sıkılırsan palla toplayabilirsin petle birlikte 1,5 2 saate 3200 palla kasabiliyorum ben. 6 saat oynasan, patlamalarla beraber 7 desek ortalama 700 ge bir günde kasarsın. Zeta 1500 ila 2500 arasında GE gerektiriyor, attığın her GE de sana cephane, roket , mayın xenomit ve günlük dosyası olarak geri dönüyor yani her türlü karlı bu kapı işleri o yüzden tallon dönerek gemi fulleyemezsin. Kutu toplamanın avantajını soracak olursan hem uri hem GE hem de cephane toplayabiliyorsun. Daha yolun başındasın. Havoclar fullenecek, zeus günlerinde kutu açılacak , apis zeus droidleri tamamlanacak, herculesler tamamlanacak, bu süreçte lf4lerini fullemiş olursun zaten, irisleri 16 yapacaksın ki tanesi indirimsiz yaklaşık 64 k dan 10 iris 640 k uri demek. daha 30 küsür lf4 ve bi 30 küsür daha bo2 seviyelendireceksin. Haa yeni çıkan gemilerden, veyahut lf4lerden henüz bahsetmedim bile Yani daha işin çok :) Umarım yardımcı olabilmişimdir, hadi kolay gelsin :)

5. gerekli cevabı arkadaşımız vermiş zaten tam benim yazacaklarımı yazmış:)

6. Usta çok teşekkür ederim hepinize kafama bu plan yattı detaylı anlatım içinde ayrıca teşekkür ederim sırayla spreak heay alacagım katlayıcı da alacagım nerede toplamalıyım pvp haritalarımı yoksa pve mi pvpler aşırı dolu oluyor ancak ben geceleri sürekli aktifim bu konuda yardımı olucaktır çok saolasın.ve usta ayrıca ben yaklaşık 150 bin uridiumluk GE açtım ancak 1 tane zeta parçası çıktı ne yapmalıyım ve pet için toplayıcımı alayım hammadde toplayıcımı öncelik hangisi

Son düzenlenen: 14 Şubat 2018
  7. kapo acarken açacağın kapıya tıkla sonra gg leri bas ve tek tek basma 10 lü bas veya 100 lü bas ben öyle yapıyorum kapı yapacagin zaman cumartesi kapılarını aç yüzde 15 lik indirim oluyor çünkü örneğin 100 uridium 1 gg cumartesi 85 uridium ayrıca kapılarını cumartesi gecesi yap yani12 den sonra pazar olduğunda yapcunku pazar gunu donmalar olabiliyor 2 katı ödül alirsin pazar gunu kapı yaparsan uridium hariç pet icin otomatik toplayici 3 seviye al katlayicimi al gece toplarsan 4x haritalarında toplaeger kutuya devam edicem dersen ilkten radar protokolu almalısın otomatik toplayici aldıktan sonra bu şekilde hem gg hem uridium kasmis olursun

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.