tallon

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by oksijen-kafayaptı, Jan 18, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. benim gemim 33 lf3 1 lf4 full bo2 elit hız kami 2 felan var goliathdır aegis aldım şimdi durmadan kristal kesmek için nasıl bir konfi dizmeliyim

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Geminizin özelliklerine göre kristallon sizi zorlamayacaktır.

Bir konfinizi gemide kalkan droitlerde silah diğer konfide gemide hız droitlerde kalkan veya droitlerde 3 silah gerisi kalkan olacak şekilde dizebilirsiniz.

Bu konfiyle çoğu yaratığı kesebilirsiniz, savaş işinde kullanılabilir.

İyi forumlar.

3. peki hocam biraz farklı görüşler gelene kadar kilitlemeyinen konuyu

4. Merhaba ,

Aegis'e göre ;
    1. Konfigürasyon : ( Kasılma yani Vuruş konfigürasyonu )
    Gemi : 10 tane LF-3 + 6 tane hız jeneratörü + 9 tane kalkan jeneratörü / Droid'ler : 1 tane LF-4 gerisi full LF-3

2. Konfigürasyon : ( Kaçış yani Hız + Kalkan konfigürasyonu )
    Gemi : 10 tane LF-3 + 15 tane hız jeneratörü / Droid'ler : full kalkan jeneratörü

Goliath'a göre ;
    1. Konfigürasyon : ( Kasılma yani Vuruş konfigürasyonu )
    Gemi : 15 tane LF-3 + 6 tane hız jeneratörü + 9 tane kalkan jeneratörü / Droid'ler : 1 tane LF-4 gerisi full LF-3

2. Konfigürasyon : ( Kaçış yani Hız + Kalkan konfigürasyonu )
    Gemi : 14 tane LF-3 + 1 tane LF-4 + 15 tane hız jeneratörü / Droid'ler : full kalkan jeneratörü

Eğer skylab yeterli seviyede ise hız jeneratörlerini Promerium ile kalkan jeneratörlerini Seprom ile beslerseniz epey işinize yarayabilir.

Ayrıca daha iyi yardım alabilmeniz için konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

5. cevaplarınız güzel gerek kalmadı konuyu kilitleyebilirsiniz

6. Merhaba ,

Konu sahibinin isteği ile kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.