Tam 1 ay sonra oyunumu geri aldim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JADEC.© tarafından 3 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JADEC.©

JADEC.© User

Sonunda çalınan hesabımı geri almayı başardım. Bu süreç içerisinde bana yardım eden, bilgi veren ve bu gibi desteklerini esirgemeyen forum ekibine, support ekibine ve arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim :). Umarım bu tarz olaylar kimsenin başına gelmez ve insanlar saçma sapan şeyler yaşamaz. 1 yılda biriktirdiğim 3 milyon sepromum 700 k x4 lazerim çöp olmuş. Bunun yaninda 12 lf4 ve 2 yeni lf4 toplanmış, irislerin çoğu 16 lvl olmuş, 1 ay vip 1 er hafta da katlayici indirim çekilmiş hesabıma. Yine de biriktirdigim yüzlerce scrap seprom x4 rsb bosa gitmiş şirket değişmiş arge bozulmuş. Oyunumu geri aldığım için her şeye rağmen mutluyum. Fakat bilgisi olan arkadaslar ve forum ekibine bir sorum daha var. Bu hesabı çalan kişi satın alma islemlerini göstererek hesabı geri alabilir mi? Ve illegal bir sey yaptiysa program vs. sonuçları ne olur ?

Herkese iyi forumlar :)

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Hesabı Support yolu ile aldıysanız zati gemi artık sizin kimse sizden bu gemiyi alacağını zannetmiyorum.

Artık kayıtlara sizin adınıza geçmiş demektir. Neden ve nasıl alabilirlerki.

iyi forumlar.

3. JADEC.©

JADEC.© User

Dediğim gibi hesabı alan kişi ödeme yapmış onu delil olarak gösterebilir belki diye düşünmüştüm. Sürekli o benden ben ondan alıcam gibi gelmişti ama o zaman sorun yok içim rahat:cool:

teşekkürler modum :)

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Hayırlısı olsun çözüme kavuşturmanıza sevindim:)

İllegal bir ceza aldı ise gemiye işlenmiştir o konuda dikkatli olunuz derim.Çünkü 2.3. kimi cezalarda komple kapatılıyor.

Zor süreçler ,umarım bir daha başınıza gelmez,dikkatli olunuz.

Keyifli forumlar.

5. Merhaba ,

Hayırlı olsun , 1 ay sonra olsa ve bazı kayıplar olmasına rağmen zararın neresinden dönülürse kârdır. :) Tekrar hesabınıza kavuşmanız hayırlı olsun. :D Hesap güvenliğine daha çok dikkat etmeniz iyi olacaktır. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.