Tam detaylı ilerleme.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _P_Ө_ᄂ_Λ_Ƭ_ tarafından 3 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 15 lf 4 10 havoc burgu kalp elmas güve halka uçuş düzenleri var zeus yok apis var tüm goliath tasarımları aegis citadel sinek vega tüm tasarımlar var petimde 7 radar modülü 3 lv kamu 3lv oto toplayıcı 3 lv hammadde toplayıcı gibi modüller mevcut elit cephane durumu 800k x2 100k x3 300k x4 400k sab arge 28 gemi durumum bundan ibaret ilk sorum şöyle brezilya sunucusunda oynuyorum ve herkes çok gelişmiş durumda az oyuncu var ama hepsi de sağlam ve bu günlük girişlerdeki gelişmiş lf4 lerin hiç birini alamadım 150k 170k yiyorum çok rahat şekilde pek dayandığım söylenemez bu adamlara ben nasıl en rahat şekilde yetişirim 65k uri var şuan elimde cubikon falan geçtim çok az uridum veriyor o yüzden gereksiz kutu topluyorum x2 katlayıcı var arada bir palladium toplamaya gidiyorum fakat 10-20 dakika içinde geliyorlar patlatıyorlar nadir bir şekilde tüm gün boyunca palladium toplamışımdır 1. sorum buydu nasıl en rahat ilerlerim kappa mı yapmalıyım ne yapmalıyım tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim

2. 2. sorum şöyle arkadaşlar durum bu ve asteğmen durumundan hiç yükselmiyorum ekteki resimde kırmızı yazılı olanlar beni yukarlara doğru yükselmemi engelliyor diye düşünüyorum çünkü o kadar görev sabahtan akşamlara kadar katlayıcı yokken cubikon görev yapan biriyim asla ve asla üst rütbeye geçemedim üstteki mesajda da söylediğim gibi sürekli patlayabiliyorum bundan dolayı da kaynaklandığını düşünüyorum ve bu kırmızı yazılı olanlar bunun da bir kurtulma yöntemi varsa yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler [​IMG] [​IMG]

3. Kutu toplamak bir seçenek olabilir ama yapılacak iş değil. Bu yüzden x-7 haritasında Boss Kristallon ya da normal Kristallon kesmeni öneririm. Eğer baskın yediğimde porta yetişemiyorum derseniz Spectrum ile kasılın. Eğer öyle bir sıkıntı olmuyorsa Diminisher'ın özelliği ile Boss kesin ve keserken de kutu toplayın. Kastığınız uridium ile LF4 çıkarmayı düşünüyorsanız şuanlık tavsiye etmiyorum. Zira etkinlikler vs derken yeni LF4'ler yavaş yavaş birikiyor. LF4 fullemek istiyorsanız da X2 günlerinde indirim alıp Hades dönün. Bunların yanında vuruşunuzu arttırmak için bir diğer önerim eğer Dağıtılmış III lazer varsa onları kullanın onlar LF3'ten daha fazla hasara sahipler.

Herkül için illa kappa yapmak şart değil bazen hafta sonları diğer kapılar da Havoc ve Herkül verebiliyor. Hangi kapı daha ucuz ise onu yaparsınız.

4. Asıl sorun sadece onlar değil asıl sorun kasma hızınız rakiplerinize göre biraz az. Bunun sebebi ise genellikle toplama üzerine oynamanız. Bunun yanında kendi şirketinizi de kesmeyi bırakırsanız çok fazla eksi rütbe yemezsiniz. Yaratık kesmeye başlayın geminizin vuruşu gayet iyi olmalı.

5. dağıtılmış lazerler bir tuhafıma gitti pek kullanmadım ama var deneyeceğim teşekkürler hades şuan için zor gözüküyor olabilir bana çünkü sunucuda türk yok denilecek kadar az en fazla 9 10 onlarda girmiyor diğerleriyle anlaşamıyoruz zaten ve kendi şirketimi çok eskiden keserdim şöyle klanlar hep farklı şirketlerden oyuncular almışlar baskınlarda falan onlarda bize sıkıyor haliyle bizde yakaladığımız zaman tek başına patlatıyoruz gemimin vuruşu iyi ya x1 ile seprom falan 12k atıyorum sanırım yanlış görmüyorsam teşekkürler farklı önerilere de kulak asabilirim.

6. kilitlenebilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.