Tam Elit gemiye toplam uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfTR tarafından 12 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfTR

WolfTR User

çok merak ettiğim bir soru var bu oyunda full olmak toplam nekadar uridium gerektiriyor

iris full 16 level
    apis-zeus full 16 level
    bo2 full 16 level
    lf4 full 16 level
    helstrom 02 16 level
    arge - 50
    Pet Son level ( Peti en fazla 8 level yapabildim sınırı kaç bilmiyom )
    Petin - LF4 LERİ BO2 LERİ KAMİKAZE VS.VS

Tahminlerinize göre nekadar uri tutar ?

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bunu hesaplamak veya tahmin etmek bir hayli zordur.Kapılardan aldığınız ödüllere göre,geliştirme yapacağınız saatlere göre,alacağınız avantaj,indirim paketlerine ,açacağınız sandıklardan bulacağınız Apis Zeus parçalarına göre değişmektedir.

Bir geminin full olması aynı anda olmuyor.Bu konuya fazla takılmayın.Yavaş yavaş hepsi oluyor.Şunuda belirtmeden geçemiyeceğim.Bu oyunda son diye bir şey yoktur.

Keyifli forumlar.

.SİHİRBaZ. bunu beğendi.
  3. llTheKara

llTheKara User

Sanirim yani biri hesaplamisti 30milyon uri gibi biseydi ancak sayin modumunda dedigi gibi bu cok degiskendir yani kimisi cok sansli kutudan cikan lf4 apis zeus havoc herseyi minimum masraf yaparak alirsa bu fiyat degisir.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bir üyemiz kaba taslak bir plan hazırlamıştıda konuyu bulamadım zannedersem 35 40 milyon arası bir tutar denk geliyordu ancak hala önemli eksiklikler vardı bu hesaplamada.Esasında fiyat biçilemez :D

İyi forumlar

5. fbrecep123

fbrecep123 User

45milyon bir sitede hesaplanmıştı

6. Merhaba,

Tahminimce 20-30 milyon kadardır.

İyi Forumlar.

.SİHİRBaZ. bunu beğendi.
  7. ahmettyran

ahmettyran Guest

İnsanın yapabileceği vardır, bir de yapamayacağı..Full uri ile anlatmayacağım birazda uğraş ve credits katacağım.. Ama şöyle kii..;

İlk olarak full olmak için bi leonov şart. Buna oyuna başlarken verilen parayı yatıra bilirsin [10.000Uri], 1-3 ve 1-4de kasılman gerek ve bolca görev yapmalısın. Öncelikle "6 LF3" alman gerekiyor tabikide uri ile :D [60.000 URİ] . Tabi 60bin kasmak kolay olmayacak o sırada skylabı en az 13 levele bitirmeye bak ve biraz ara verdirip kendine skylabdan gönderim yap ve ordan gelen "CREDİTS" ile "ELİT KALKAN JENARATÖRLERİNİ FULLE" Şimdiye kadar tamam.

Asıl fullenmek bundan sonra başlıyor.. İlk "3 İRİSİ" uri ile alman gerek bunun için sana hatırladığım kadarıyla [105.000 URİ] gerekiyor. Bunu el ile ballandıra ballandıra kasman lazım :D Tabi bunu kasana kadar skylabı bi 17lvl yapmış olmalısın. O civarda biraz mola verip skylabdan kendine gönderim yap ve iris için creditsi arkaya koy, bu sayede 3 irisi aldığında kolaylıkla 4, 5... getirebilirsin.. O sırada kasacağın uriler ile PETE yönel[50.000Uridium].

NOT: İrislerin içinde boş kalan bölümlere LF2 veya Elit olmayan 270 küsür creditslik kalkan koyabilirsin.

6. İriside alınca ve pette yanında olunca artık ticaretten GOLİATH almaya hazır olabilirsin. Al goliyi 1-7e git Görev al ve görev sonlarında peti aç ordan petin leveli artsın.. Tabi o sırada yine skylabdan gönderim ile 7-8 İriside almaya çalış.. O Sırada kazandığın urileri sakla peti 8 lvl yapınca "KAMİKAZE3", "TİCARET MODÜLÜ3" ve "HAMMADDA TOPLAYICI3" almalısın. Toplamda [110.000URi] gibi bir değer tutacaktır.

Ticaret modülünü alana kadar skylab 20 seviye olmalı. Ticaret modülü ile artık taşlarınızı çok daha kârlı bir şekilde satabilirsiniz.. Sonrasında irisler için LF3 ve BO2 leri skylab ve ticaret modülü sayesinde alın, çok uzun sürmeyecektir.. Ardından hammadde toplayıcı ile pala toplayabilirsin ve kapı yaparsın artık işler daha kolay..

Bu yazımda az uri ile full olmak için gerekenleri anlattım. Leoyu saymıyorum onun parasını sistem veriyor.. 60+105+50+110=325.000 URidium ve bir o kadarda credits ile full olabilirsiniz..

Yazıma argeleri katmadım. Arge yapmak biraz uğraş gerektiriyor :D Ama bu kadar şeyi yaptıktan sonra argeleri kapılardan gelen uriler ile tamamlaya bilirsiniz..

8. VΛLVE™

VΛLVE™ User

senin bu dediklerini ben uri çekmeden bot kullanmadan 2 yıl emekle yaptım

9. ahmettyran

ahmettyran Guest

Oyuna tekrar başlayıp, skylab 11-14 Lvl arası +0lvl pet +Viplik çekerek 1 ayda yaptığım olaydır. Argeler hesabı çarptırmadan önce vardı zaten o yüzden sıkıntım olmadı :D

NOT : Bu LEO olayına girmeden goliden devam ettim ben açıkcası viplik çok önemli onu anladım..

10. WolfTR

WolfTR User

Anlıyorum sizi doğru dediniz full olması
    Kardeş iyi güzel yazmışsında Şunu söylemek zorundayım Pet dışında

lf3 sadece 4 tane uriyle aldım kalan 11 tanesi ticaret
    bo2 6-7 tane uri 3-4 tane ticaret
    irisin 1 tanesini uri kalan 7 tanesi ticaret

yani sen biraz işi uzatmışsın :D yada benim server ucuz ondanmı bana uzak geliyor bilemem :D

7 irise sadece 100 M yatırdım :D türk serverleri olsa 200 M 1 tane iris alınmıyor :D

11. VΛLVE™

VΛLVE™ User

ben petsiz kapı yaptım vipsiz oynadım skylabsız büyüdüm vegayla geçindim

12. __VERYON

__VERYON User

35 40 milyona gemı fullensın ben burdayım lf 4 cıkma olasılıgını dusunce artı argesi pet protokollerının tamamı sanmam havoc herkulu kapılar masallah cok bereketlı 4 de 1 aldıgımız da sukrediyoruz su gunler de....

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.