Tamir kuponu dükkanda satılsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™ßß_K€SKİN™ tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Tamir kuponu dükkanda satılsınmı

1. evet

38,9%
  2. hayır

61,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bence tamir kuponu dükkanda satılsın patladığımızda urimiz yokken ya 3 gün beklerdik yada phonixe dönerdik.Şimdi tamir kuponu dükkanda satılırsa urimiz varken alırız patladığımızda kullanırız

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Aralık 2013
  2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Artık patlamalarınızda tamir ücretsiz ama irisleriniz için hala kullanabilirsiniz.

3. buzmavi

buzmavi User

Tamir olabilbek için tamir kuponu satiın almanın pek mantığı yok ama şöyle eğer hızlı tamir olmak isteyenler için hızlı tamir kiti şeklinde satış hiç fena olmaz güzel bir öneri olabilir eğer böyle bir öneri sunmuşsanız ,haftalık rapora ekleyeceğim.

4. CİLΛ

CİLΛ User

gereğinden fazla tamir kuponum var zaten gerek yok :d

5. Spaceballa pet sal sonrası hikkaye :)

Ayrıca gg yapıncada gayet güzel kupob veriyor :)

6. Aynen, ya eskiden gerçek parayla aldığım Citadel'i kaybedip Phoenix alacaktım, ya da 2-3 gün bekleyecektim. 13 level olduğum için zaten kasılamıyorum. +1

7. VΛLVE™

VΛLVE™ User

parayla aegis alsaydın ziyan olmuş o paraya

bu arada yeterince tamir kuponu var ne yapcanki
    spaceball günlerinde en az 20 tane tamir kuponu geliyo

8. Zaten ben de Aegis almadığıma pişman oldum. Kafamı taşlara vuruyorum :D Sadece Goliath ve Citadel'im var. Yani o derece.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.