Tamir Robotu nasıl Daha fazla Tamir ederim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ČÛββÈLÍ☆ẮHMÈT☆HOĆẮ tarafından 7 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Aklımda günlerdir takıldıgım bir soru var.İlk önce Tamir Rabotu 4 var elimde lakin Argede Mühendis 1.sv ve tamir desteği aldıgım halde sn 3.500 civarında bir tamir elde ediyorum.Bazı oyuncularda 13.500 ve 8.500 civarında tamir yaptıklarını gördüm herhangi bir sebebi mi var yoksa bir şeyler mi almam yapmam lazım..? Şimdiden Teşekkürler İyi oyunlar!.

2. Merhabalar;

Argede mühendise verirseniz bu miktar artar.Vip alırsanız dediğiniz miktarlara ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

vip alırsan tamir miktarı 2 katına çıkar ve arkadaşın yazdığı gibi mühendis argesi ile arttırabilirsin.Yalnız ufak bir detay var.Tamir miktarı geminin dp miktarı ile de artar.Örnek olarak ben vip goliyim.Kalp düzeni kullanıyorum genelde ve tamir miktarı 7 bin civarı.Bir ara çift dp güçlendirici vardı.O zaman dp fazla olduğu için tamir miktarı 8 bin üstüne çıkmıştı....

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Cevap veren üyemize teşekkür ederiz.

Yanılgaya düşmemelisinizki tamir miktarı geminizin darbe puanına görede artar.Yani darbe puanınız şuankinden fazla olursa tamir olurken saniye biriminde daha fazla tamir puanı görürsünüz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.