tamir robotu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BORAKESKİN tarafından 24 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler haritada geziniyordum biraz canavar kestim sonra canımı doldurayım dedim ve tamir robotu simgesini yanlışıkla sürükledim ve kayıp oldu nasıl geri getirebilirim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 May 2015
  2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Oyun ekranındaki kutucuklardan CPU ya tıklayın oradan istediğinz yere atabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. Merhaba ,

İlave olarak ;

Resimde gözüken 6. numaralı kısma tıklayın.

Daha sonra ise

açılan menüden tamir robotu simgesine mouse'un sol tarafına basılı tutup yerleştirmek istediğiniz slotun üzerine getirip sol tutuşu bırakın.

Oyun Hızlı Slot Çubuğu

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 May 2015
    TSUNAMI•™ bunu beğendi.
  4. adeniza

adeniza User

Tamir robotunu otomatik olarak devreye alan bir cpu var; Tamir Robotu Oto CPU diye onu alıp gemiye yerleştir, tamiri senin başlatmana gerek yok. O an hasar almıyorsan tamirin başlar. NC-RRB CPU dükkandan ya da alışverişten alabilirsin.

5. Merhaba ,

Üyemizin dediği gibi Otomatik Tamir CPU ile tamir olayını otomatik hale getirebilirsiniz. Açık arttırmadan kredi teklifi ile alma imkanınız var.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.