Tamir Robotu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ©Λ§U§ tarafından 5 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Gemim hasar aldı. Tamir robotunu kullanarak tamir etmek istiyorum. Ama robot çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Yardım ederseniz çok sevinirim.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Otomatik tamir robotu alırsanız geminiz kendi kendini hasar aldıktan kısa bir süre sonra tamir etmeye başalayacaktır eğer oyuna yeni başladıysanız tamir robotu almalısınız ticaretten alabilirsiniz. resimde görülen ekipmanlardan şuan size uygun olanı alınız tamir robotları 4 çeşittir 20bin uridiumluk olan seviye 4 tür ve sizi kısa zamanda tamir edecektir.

3. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Bende tamir robotu var fakat tamir etmiyor.

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Gemideki her 2 konfiyede yerleştirdiyseniz ve otomatik tamir robotunuz yoksa siz maus ile üzerine tıkladığınızda çalışacaktır resimde görülen otomatik tamir cpu sunu alarak gemiye yerleştirip bir kez daha deneyiniz

5. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Otomatik tamir cpu suda var tamir robatları 3 ve 2 de var. Tıklamama rağmen bir değişiklik olmuyor.

6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Lütfen çerezleri temizleyerek tekrar deneyiniz.

Keyifli Forumlar.

7. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Çerezleri de sildim fakat yine tamir olmuyor. Her iki konfiye ekledim ama yine tamir olmuyor.

8. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Sorununuzu supporta yazarsanız hesabınızda incelemeler yapabilirler ve sorununuzu ordan rahat bir şekilde çözebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.