Tamir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ıove tarafından 13 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ıove

ıove User

Selamun Aleyküm. Kolay gelsin arkadaşlar. Öncelikle yeni forumunuz hayırlı olsun. Şimdi gelelim asıl konuya. Tamir skilini ben statlara koyup istediğim zaman seri tamir yapabiliyordum. ama şimdi kafasına göre tamir ediyor. bu etkinlik ile mi alakalı. Sürekli kalıcısıyla ona göre tavır takılalım oyunda. Bilgilendirirseniz teşekkür ederiz.

2. bendede oluyor yeni güncellemeden dolayıydı hatırlarsam

3. Yeni güncelleme ile geldiğini tahmin ediyorum.

Şuan herkeste aynı tamir var.Hasar almadığınız sürece hareket halindeyken bile tamir ediyor.

4. ıove

ıove User

O zaman pvp tamirinin ne anlamı kalmış oluyor. Bu da başka soru doğuruyor.

5. Oyun eskisi gibi zevkli değil bence yapmaları doğal.

6. ıove

ıove User

Aynen katılıyorum polat bey. Konuma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Dilersiniz kapatabilirsiniz. Ben cevabımı aldım.

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya açıklama yapan arkadaslarıma tesekürler ama güncellemeyi eksik okumuşsunuz siz darbe almadığınız anlarda tamir olmaktadır gemi mesala savaştasınız kaçtıniz darbeden sonra hemen tamirde olmuyor bir zamanin gecmesi lazim isterseniz deneme yanilma yöntemini kullanin daha cok ifade saglayacaktir size.

Iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.