Tamirler ücretsiz mi oldu ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »C1zмεℓ1•ĸεd1« tarafından 20 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uzun zamandır oynamıyorum 1-2 hafta önce döndüm oyuna ve her gün giriyorum ama patlayınca farkettimki hiç para ödemiyorum portta doğma 500 yerine 200 yerinde doğma 700 yerine 300 uri x1 de doğmak ise 0 uri kuponda yok nerden bakılıyor buna bilmiyorum ama kaç kere patladım o kadar kuponum yoktur vip değilim acaba anlamadan bir özellikmi kullanıyorum yardım lütfen.

2. Hayır , Vip üye olmayanlara , Ana üs ' de tamir ücretsiz diye biliyorum

Diğerleri ücretli , Vip oyunculara tüm tamir çeşitleri ücretsiz. ( Ana Üs de , En yakın Portta veya Olduğun yerde tamir )

Ancak P.E.T. Tamiri vip olmayan oyunculara ücretlidir ve bu ücret P.E.T. Leveline göre artar.

Vip oyunculara P.E.T. Tamiride ücretsizdir.

3. Jameika-TR

Jameika-TR User

x1 de doğmak ücretsiz ister vip ol olma ücretsiz.
    Tamir kuponları artık sadece diroid ve hızlı tamirlerde gidiyor

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Cevap veren üyelerimize teşekkür ederim.

Tekrarlayarak konuyu kilitleyim.Tüm oyunculara tamir ücretsizdir.Ancak vip olan ayrıca diğer tamir özellikleride ücretsizdir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.