Tantana Etkinliği Savaş Bileti Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Dxdiag tarafından 23 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Dxdiag

-Dxdiag User

Merhaba arkadaşlar ben etkinlikle ilerleme kaydetmeye başladım fakat savaş bileti olmadan 2. ödülü alamadığımı bilmiyordum. 8 civarı hedef bitirdim ve güzel bir ödül kaçırdığımı düşünüyorum savaş biletim olmadığı için. Şimdi ben savaş bileti satın alsam uri ile tabiiki, tamamladığım hedeflerden alamadığım ödülleri kazanabilicek miyim yoksa bundan sonra tamamladıklarıma mı sayılacak? Bilgisi olan birisinden acil cevap bekliyorum çok teşekkürler şimdiden.

2. Win[RAR]

Win[RAR] User

evet alabilirsin savaş biletini aldıktan sonra hedefleri aç hedeflerin en aşağısında al yazacak ona bastığında alamadığın ödülleri alabileceksin kolay gelsin dostum

-Dxdiag bunu beğendi.
  3. -Dxdiag

-Dxdiag User

Dostum çok teşekkür ederim acil yardımın için pek fazla vaktim yoktu :) Kolay gelsin seviliyorsunuz.

4. Win[RAR]

Win[RAR] User

ne demek :D

-Dxdiag bunu beğendi.
  5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Evet Savaş Biletini aldığınızda tamamladığınız hedeflerin ödüllerini alabilirsiniz. Ama bunun için üyelerimizinde dediği gibi Savaş Biletini aldıktan sonra oyuna girip ''Al'' Botununa tıklamanız gerekmekte.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.