"Taraflı Düşünülen Admin İşlemleri"

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve HaTaYlı1453 tarafından 4 Haziran 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar N/A Admin vardır ve taraflı ban ceza veriyor Ancak N/A Gemilerindeki hileleri bugları bildiği halde onları cezalandırmıyor hatta onlara bug ve hileleri bildiriyor öğretiyor Nereden mi biliyorum N/A girdim bunları duydum şok oldum Bana sesimi çıkarmamamı ve Onlarla kalmamı söylediler ve banada teklif ettiler ancak hiç bir şekilde kabul etmedim ve bunu bildirmek istedim

İkinci bir N/A Bu arkadaş oyundaki çoğu insanı darkorbit discorddan banlıyor ama bilin bakalım kimleri banlıyor tabiki N/A düşman olanları
    N/A Adminin ÇOK yanlış birisi olarak yetkilendirildiğini Duydum gördüm işittim Beni bile discorddan banladı Sadece sorduğum soru Geliştirme bugu hakkında bilgi almaktı cevap bilmiyorum oldu ve beni banladı şaka gibi ama gerçek değil mi Sizler bu olanlar Hakkında ne düşünüyorsunuz?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Haziran 2022
  2. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Selam komik olan konunuzu açtım :)

Çok eğlenceli olacağını belirterek tüm içtenliğim ile düşüncelerinize "Falan" ve "Filan" olarak cevap veriyorum. Sallaması mı desem sıkması mı desem bedava olunca bol keseden ortaya çıkartıyorsunuz sanırım. Kimi nasıl yetkilendirmişim? Kime sallıyorsunuz kendi işinize bakın. :D

BP TR yetkilisine de "sallamayın" yani eh yani :D

Bir insan duyduğuna bu kadar inanıyorsa yani siz mükemmel bir detaysınız. Hadi kanıtlayın bu salladığınız görüşleri bir kanıtlayın. :D

Ne oldu hesabınız ban yiyince sallayarak mı çözüme ulaşacaksınız. :D