Tarayıcı sekmesi donma sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve R_A_D_A_R98 tarafından 27 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyundayken yani oyun sekmeinde başka bir sekmeye geçince örneğin youtube ye geçince geri oyun sekmesine döndüğümde oyun donuyor baştan girmek zorunda kalıyorum bu sorun benimlemi ilgili anlamıyorum lütfen yardım

2. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Bu sorunun kaynağının uzun süre oyundan çıkmayıp(Oyun penceresine F5 atıp yenilemezseniz) Oyun içinde FPS sekmesinin yanındaki Hafıza MEM kısmınız biraz şiştiğinden oyunda geminizi hareket ettirdiğinizde bile donabilir. Eğer sorununuz bundan kaynaklanmıyor ise büyük ihtimalle bilgisayarınız özellikleri biraz düşük olabilir diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  3. RAM miktarı az mı?

4. Aliens

Aliens User

Chrome -Mozilla vs. bir kaç tarayıcı da Chrome alt yapısıyla çalışır- kullanıyorsunuz muhtemelen. Bu DarkOrbit'ten değil; Chrome'nin kendinden olan bir durum. Şunu tavsiye ediyorum: Oyununuzu tam ekran yapın ve tekrar küçültün. Veya tarayısı sayfanızın boyutunu küçült-büyüt yaparsanız donmanın geçmiş olduğunu göreceksiniz.

.Paradoks. bunu beğendi.