tarayıcı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve melih tarafından 30 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. melih

melih User

arkadaslar oyun en hızlı hangi tarayıcıda oynanır ? ben chrome kullanıyorum ama hiç diğerlerini denemedim

2. Alıntı ...

Chrome oyunu kaldıramıyor.

Yandex çok RAM yiyor.

Opera candır <3

3. melih

melih User

spaceball ve çılgın cubilerde oyun çok donuyor

4. Onlarda normal herkeste kasıyor hele çılgın cubide arkadaşımın bilgisayarı koskoca şehirde sadce 2 tane bulunuyor ve 1i onda :) Tam oyun için üretilmiş bilgisayar, her türlü oyunu kasmadan oynatırken ( şahit oldum her türlü oyunu oynatıyor... ) çılgın cubide hoop 5 para etmiyor bilgisayar :D bu kasmalar aynı zamanda internet bağlantısı ile de bağlantılı. Bu tür etkinliklerde elbet kasacak. Sadece etkinlik öncesi çerezleri sil. Kasılırken kasma oluyorsa Opera deneyebilirsin. Tecrübeler bunu diyor ( _DODGE_ )

5. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

en iyisi yandex 4 tane tarayıım var şuanda ie chrome firefox ve yandex en iyi performansı yandexte alıyorum (opera denemedim)

6. Ben de Yandex kullanıyorum pek sorun yaşamadım. :)

7. Ben chrome kullanıyorum ve memmnunum açıkçası ... bu her PC ye göre değişir.

Mesela ben netbook'umda Chrome ile sorunsuz oynarken Yandex ile protegit denizine girmişim gibi kasıyor :)

Tarayıcı değil internet bağlantısı önemli. İnternetin FİBER HIZDA ise her tarayıcıyı kullanabilirsin :)

8. BonusRasta

BonusRasta User

Bende netbook kullanıyorum konfigürasyon değiştirirken donma oluyor ya da npc, oyuncu sayısı çoksa falan. Chrome, mozilla, opera var. İçlerinden en donmadan olanı Opera, yine donuyor ama olsun diğerlerine göre iyi :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.