Tarayıcı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♠¯¯¯¯VARYEMEZ¯¯¯¯♠®♠ tarafından 24 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar rica etsem hızlı olduğunu düşündüğünüz bir tarayıcı varsa önerebilir misiniz? Bendekiler acayip yavaş bir nebze de olsa OYUNDAN KAYNAKLANAN BU SORUNU KENDİ ÇABALARIMIZLA EN AZA İNDİRELİM ZİRA BİRŞEY OLACAĞI YOK. Lütfen bekliyorum.

2. Mozilla iyidir birader

3. maxthon daha hızlı bence

4. Merhaba ,

Bende uzun zamandır Yandex kullanıyorum genel olarak memnunum bir sorun yaşamıyorum.

İyi forumlar.

5. Yandex pek kasmıyor, Maxthon da fena değil diyorlar ben Yandex kullandığım için diğerleri hakkında yorum yapamam ama Yandex çok kötü değil :)

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Maxthon güzel bir tarayıcı deneyebilirsiniz.Deneye deneye kendinize uygun olanı bulursunuz :)

İyi forumlar

7. Bilgisayarında çok önemli dosyaların yoksa, windows işletim sistemini Ubuntu olarak değiştir. Performansta gözle görülür bi artış yoksa, bu forumu da oyunu da bırakıcam.

8. aslında benim geçen haftaya kadar hiçbir sorunum yoktu fakat geçen hafta oyun bi kasmaya başladı hala devam ediyor. Dedim belki kendi pc dendir gittim format attırdım pc de sadece koruma programları 3-4 tane tarayıcı ve 1-2 tanede oyun var başka da birşey yok ve hala oyun kasıyor. Net hattından diyorlar bazıları fakat hızlı bir internete sahip olduğumu en büyük kanıtı da TTNET kullanmıyorum.Ve dediğim gibi son bir haftadır böyle eğer netten olsaydı şimdiye kadar sürekli olarak öyle olurdu. Chatten sorduğumda ise her 10 kişiden 8'i evet benim oyunumda çok kasıyor.
    Az önce baskın atayım belki düzelmiştir diye girdim atladım 3-6 haritasına yanımdan full iris bir gemi geçti adam tuttu beni kesti kesilene kadar ben görmedim bile adamı o derece donuyordu.Yetkililer uğraşıyor diyorlar fakar sırf benimki 1 hafta oldu ama hala üzerinde çalışıyoruz çözeceğiz diye bir bilgilendirme bile alamadık. Oyunun en büyük parçası olan biz oyuncular hiç yokmuşçasına dikkate alınmıyoruz. En az 5 defa supporta mail attım her seferinde başka bir admin bana netinizi kontrol edin çerezleri silin diyor konu hakkında bilgi istdiğimde ise sanki böyle bir mail yokmuş gibi hiç cevap dahi verilmiyor.
    Verdiğim emekler verdiğim o kadar para olmasa bırakırdım oyunu ama ben yapacağımı biliyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.