tarayıcılar oyunu zor açıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___eAGLe___ tarafından 19 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın modum yada adminim
    bu konuyu yaklaşık 10 gün önce yine açmıştım
    son 1 aydır oyundan iyice bezmiş durumdayım tarayıcılardan oyuna girilmiyor sayfa habire dönüp duruyor bekletiyor.girseniz bile bir süre sonra anasayfa şişiyor yine artık tarayıcı denemekten bıktım.bir pc de 5 tane tarayıcı olurmu Allah aşkına yaa explorer chrom mozilla opera yandex hangisinden girerse onunla oynuyordum bazen hiçbirinden girmiyor mesela şu anda olduğu gibi!

daha önce konuyu açtığımda internet sağlayıcı servisinizle bir görüşün denmişti görüştüm hatta bağlantıyı güncellediler sorun yok yani
    sizlere bu şikayetler ulaştırıldı diyorsunuzki saldırı oluyor o yüzden giriş zor zorlanmadan girenlerde var ayrıca bu saldırılar daha öncede oluyordu ama bu kadar uzun bir sıkıntı yaratmıyordu oyuncular arasında
    oyuna girerken strese giriyorum artık sanırım bırakmanın zamanı geldi bu konuyla ilgili birşeyler yapmanız dileğiyle

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bağlantı sorununuz olduğunda buraya yazınız ve denenmesini isteyiniz serverinizide belirtiniz sorun genel bir sorunmu bakalım.

İyi forumlar

3. TR2 serveri modum çok kişide var bu anasayfaya girerken yaşanan sorun ve girdikten bir süre sonra anasayfanın şişip açmaması

4. Merhaba ,

Son zamanlarda yaşanan DDoS saldırılarından sonra bu tarz şikayetler artmaktadır. Ayrıca gerekli yere ilettik fakat ne zaman bir çözüme kavuşur bilemiyoruz.

İyi forumlar.

5. peki modum tşkler sabrımızın kaldırdığı kadar sabredip sonra çekip gideceğiz demektir :))

6. Merhaba ,

Rica ederim :) fakat bir şekilde düzeltilecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.