Destek Tarayıcıyla Oyuna Bağlanma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dontcrybaby tarafından 30 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İnternetten bir kaç yol denedim eski versiyonları da kurdum versiyon 2 opera gx kullanan birisi var mı ?

2. fenrir58

fenrir58 User

hala flash player ı destekleyen tarayıcı 2 tane kaldı diye hatırlıyorum onlarda da ekstra kurulum yapılıyordu sanırım tabi built-in gelmiyor. flashplayer ı geçtim zaten tarayıcıyı oyun istemcisi gibi tanıtmak çok zorlamıştı beni. 2 saatlik uğraş ardından oyunu açmayı başarmıştım ama zaten deneme sebebim oyun 'yükleniyor'da kalıyordu belki çözüm olur diye idi. performans açısından bir fayda olup olmadığını genel olarak oyunda lag olduğu için o ara anlama fırsatı bulamadan sildim geriye. şimdi baktım pale moon tarayıcının adı. bir diğer ihtimalde hala oluyor mu bir fikrim yokta ilk istemci çıktığı zamanlar chrome-portable versiyonu indiriyorduk flash player kapanmadan önceki yıllardan bir versiyonu ile çok stabil çalışıyordu diye hatırlıyorum. operagx de chromium tabanlı zaten de başarı şansın chrome/chromium da daha yüksek kaynak bolluğundan dolayı. oyunu başka bir tarayıcı da açmayı başarmaktan keyif almayacaksan DO istemci ile idare et derim. alacağın sonuç tatmin etmeyecek.
    oyundaki sorunlar senin benim pc'imdeki istemciden/tarayıcıdan/performans yetersizliğinden vs çıktı sunucular yetersiz. ping 40-50 görünürken de lag oluyor. eskiden adı çılgın cubikon gibi bir etkinlik vardı. o zaman ki 300-500 tane protegitin olduğu ekranlarda o zaman ki cihazım 30fps altına düşmezken bu kadar teknoloji farkına 20 npc nin olduğu ekranda oyun/server yanıt veremediği için 10-15 fps alabiliyorum.

3. oben

oben User

ben kullanıyorum.

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Maxthon 5 tarayıcısı ile basit bir eklemeyle oyunu açıp girebilir ve oynayabilirsin. Google'da " Maxthon 5 ile darkorbit " vs diye yazarsan büyük olasılıkla çıkar.

EDİT :
    Bu şekilde

Bu arada 1.6.7 kısmı client versiyonuna göre düzeltirsen iyi olur.

Son düzenlenen: 31 Aralık 2023
  5. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Lütfen DarkOrbit İstemcisini kullanın.

İyi forumlar. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.