tarnom ve optite

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve the_flood tarafından 27 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. the_flood

the_flood User

etkinlikte bu malzemelerle ilgili 24 saat daha kalacak bilgisi iletildi fakat oyuna baktığımızda sadece 15 saat daha kalacak görünüyor nedeni? ve kalan madenler tekrar bir yerlerde kullanılabilecek mi?

bir moderatör cevap verebilirse sevinirim...:rolleyes:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Şubat 2019
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Etkinlik için ilave maden kasamayacağınız için bu durumun bir sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum. Tahminim yarın gün içersinde gelecek olan bir reset ile etkinliğin en son kalıntısıda sonlanacaktır :)

İyi forumlar.

3. the_flood

the_flood User

Elimde 50k tarnom var. maden değil uri kasacağım. şimdi bu sizin için sorun teşkil eder mi? hiçbir söylediğiniz birbiriyle uyuşmuyor.24 saat kalacak diyen de sizdiniz sn paradoks gün içinde bitecek diyende.
    Sizin başınıza ne geliyorsa bir konu üstünde net bir şey yokken bilgi vermeniz yüzünden geliyor. Etkinliğin başlarında dediniz ki bir soru üstüne etkinlik bittikten sonra altını çiziyorum buranın 24 saat daha madenler kalacak sonra kalkacak. Şimdi de diyorsunuz ki gün içinde bitecek. birleştirme ye bakıyorum bugün 15 te bitiyor. hani 24 saat ?
    Sanki etkinliğin bitmesinden memnun olmuşsunuz gibi bir hava var sizde. Ama tabi en azından diğer etkinliğe kadar ıvır zıvır işlerle şikayetlerle uğraşmayacaksınız. kafanız rahat olacak. Olan yine bize olacak...Saygılarımla.

Son düzenlenen: 28 Şubat 2019
    .maxpayne bunu beğendi.
  4. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

etkinlik saat 15te başlamıştı son gününde yoktum 12ye kadar devam ettimi bilmiyorum ama 15te başlayıp 15te bitmesi normal ?

5. the_flood

the_flood User

olay verilen bilgi dostum. Etkinlik bittikten sonra 24 saat daha devam edecek lafından ne anlarsın? ben şunu anlarım ;
    Etkinlik 27.02.saat 23.59 da bitti. Demek ki madenler 28.02. 23.59 a kadar durması gerekiyor.
    Ben madeninde değilim. Olayım doğru bilgi verilmesi.

6. .maxpayne

.maxpayne User

kalan madenler ne olacak faydası olsun isterim elit ve zaman harcadık

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ne yazik ki haksız yere suçlandığım hissine kapıldım :(

İzninizle forumda sizlerle paylaşmamız için gönderilen resmi bilgideki bir paragrafı paylaşayım:
    Sizlere bildiğimizin dışında bir bilgi paylaşmıyorum ve yukardaki mesajımın şahsi kanaat ve düşüncelerim olduğunun özellikle belirtmişdim.

Durum ile ilgili merkez ekipten bir cevap alırsam sizlerle paylaşacağım.

İyi forumlar.

8. tarnom lar silinecek mi . kullanmadıysak envanterde kalması gerekmiyormu. tarnom larımı silmeyin sakın.seneye de aynı etkinliği bi daha düzenlediğinizde kullanırız.ne yapalım uri yok.kredi yok.15 k tarnom var.çarı yeni açtım.idare ediverin artık :)

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Topladığınız madenler geçmiş etkinliklerde olduğu gibi, sizin hangarınızda kalacak ve bu etkinlik tekrar geldiğinde veya başka bir şekilde değerlendirilme imkanı sunulduğunda kullanabileceksinizdir.

İyi forumlar.

10. the_flood

the_flood User

sizler elçisiniz bunun buradaki herkes farkında. ancak şu da forum bilgisi olan okuyan ve katılımcı arkadaşların kafasında ve bazen de yazıya döktükleri bir düşüncedir ki ya BP merkez artık DO'yu gerçekten sallamıyor(Türkiye için), yada türkiye merkezi oyuncuları sallamıyor.
    Benim burdaki gözlemim merkezin bizi sallamadığı yönünde doğru veya yanlış. Bu da oyuncuya direkt etki yapıyor oyuncu da size. Sırf bu yüzden yatırım yapmayı kestim bu oyuna. elimdeki cephane bitince de oyunu da kapatıcam. Çünkü bu son etkinlikte de gördük ki güvenilecek bir yanları kalmadı. bunun çoğu oyuncuda farkında zaten dikkat ettiyseniz normalde görünmeyen gemiler etkinlikten etkinliğe çıkıyor neden? Nedeni artık çabanın boş olması. millet takmıyor artık ,gemisi full olabilir ama ne full gemiler halen oynuyor(?).Bir oyuncunun o oyuna itimatı kalmazsa o oyun bir gün batar. Ha dersiniz ki DO batar mı yılbaşından beri gördüklerimden sonra bu oyuna para veren oldukça batmaz. Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Şubat 2019
  11. hayal_et

hayal_et User

patlayan gemilerin çöpünden opitite çıkıyor normalmi

12. the_flood

the_flood User

milletin harcayamadığı optiteler onlar dostum..çöplerinden düşüyor...sonra o optiteler için tekrar yardıracaklar almak için (bir daha ne zaman gelirse artık)

13. Tarnomlar duruyor da opititeler gidiyor patlayınca bilginiz olsun.

14. oben

oben User

ilave maden kasmayacak ama madenleri kullanmak için uri kasacaktır ama sizde bunu anlayacak kapasite ne gezer yok illa bi savunma durumu söz konusu olacak şirket sizin savunmakta size düşer tabi..birde her fırsatta bizlerde sizin gibi oyuncuyuz demezlermi..bikerede oyuncu kimliğinizle yapın yorumları madem oyuncusunuz..

15. the_flood

the_flood User

patron ben saldım sende sıkma kendini sal gitsin..adamların gemisi bile özel ne oyuncusu. oyuncu sayborg cellat hekate vs.ile oynar.600 ün üzerindeki hız gemileriyle değil.. hızı buysa darbesini düşünemiyorum bile :oops:

16. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,
    Evet, bu durum normaldir.

Etkinlik tarifleri, sadece etkinlik süresince aktif olmaktadır. Etkinliğin ne zaman biteceği veya tariflerin kalıcı olup, olmamamsı gibi durumlar benim kontrolümde değidlir. Merkez ekip bu şekilde karar vermiştir ve 2 hafta gibi uzun bir süre oyunculara sunulmuşdu.

Admin gemileri sadece özel etkinliklerde özel yetkili hesaplarında kullanılmaktadır.
    Bizlerde kendi kişisel hesaplarıızda Cyborg, Hecate vb. gemileri kullanmaktayız.

Konuya gerekli cevap verildiğinden ve karşılıklı tartışma ortamı yarattığından kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.