Tartarus Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nonono20 tarafından 28 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Tartarus Alınır mı ?

1. Alınır

26,1%
  2. Alınmaz

52,2%
  3. Belki

21,7%
  1. nonono20

nonono20 User

Selamlar, dün obsidyen kutusundan legend tartarus tasarımı çıkarttım.

İncelediğimde çok hoş durduğunu farkettim.

Tartarusun nerflendiğini biliyorum ancak yine de sizlerin fikrini almak istedim,

Tartarus hala alınabilir mi ? Kişisel fikirlerinizi merak ediyorum.

2. WolfWar

WolfWar User

Ne için kullanacağına bağlı.

3. Yescoop

Yescoop User

Tartarus nerf yediği için neredeyse hiç tercih edilmeyen bir gemi. Hızı aşırı derecede düşürüldü. Çark ile cyborg ve cerrah gemileri çok rahat yetişebiliyor. Eğer Görünüşe önem veriyorsanız ve PVP de kutu toplamayı seviyorsanız tavsiye ederim. Ancak çok patlayabilirsiniz.

Düzenbaz bunu beğendi.
  4. Tartarus hala kullandıgında çok etkili bir gemi centurion un hız serisi bile hala tartarusun yarısı etmiyor bence alınır goliath ın canı ve jeneratör yuvaları vengeancenin hızı var bence almaya değer

5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun yere taşıdım.
    Tarafımca sizin stratejik olarak işinize yarayacak bir gemi olduğunu düşünürseniz kullanışlı bir gemidir.
    Hızlı ve özellikleri sizi tatmin edecektir.

İyi forumlar

6. hızı 577 galiba yanlış hatırlamıyorsam normal vega 576 :D vegandan hızlı 14 lazer yeri -%5 hasarı var jenerator yeride 15 diğer gemi yeteneğide 2 kere hızlı helstorm atıyo işin efsaneliği orda şöyle diym :D eğer tam ateşledğin helstormu buna basarsan 2 tane daha atıyo anlıycan 3 helstorm atıyo kırmızı 5liden 3 tane attında karsıdakı adama fena bir hasar vruyor canıda çok kalkanıda çok ancak yinede ben kullanmıyorum pusat tercih edıyorum onun yerine hasar azalıyor çünkü

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

My-Memorys-Remains un da dediği gibi tortunun hızı 577'dir ve çark ile 600 olabilmektedir. Daha öncesinde açık ara önde olduğu için güncelleme ile normal bir hız seviyesine düşürülmüş oldu, yine de hızlı bir gemidir. Kullanılmaya değer diyebilirim.

İyi forumlar.

8. PvP'de bot kovalamaktan başka bir işe yaramaz ki o iş içinde Pusat daha iyi bir tercih olur. Gemi hızı Sayborg ve Cerrah'a yakın olduğu için kaçarak savaşmak çok zor oluyor ve ustalık istiyor. PvP'de kovalama ve kaçma şeklinde bir savaş yaparsınız ama iki oyuncu içinde gereksiz ve yıpratıcı bir durum. En güzeli yeni çıkan Black Light gemisini ve hız tasarımını almak. Tartarus'dan daha etkili olur ki hızı da 572 oluyor zaten.

9. O gemininde dezavantajları çok savaşlarda etkisiz Hız serisinin son 2 tasarımı kaldı pek işe yaramıyo en iyi iş yapanı gene kalkan ve darbe puanı serileri

10. Kıyaslamanız vuruş gücü ise haklısınız ama gemi hangi tasarım olursa olsun Tartarus'dan daha iyi bir gemi sonuç olarak.

11. Düzenbaz

Düzenbaz User

pusat daha hızlı ne daha iyi vuruyor darbe puanının çiftinide alırsanız çok iyi olur