Tartarus Hız Düşüklüğü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve guneslenenyarasa tarafından 3 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cebine koydugun sigarayı yaktıgında dumanı hava olup gidiyor ? :D Fabrikaya bunun dumanı gitti diye dava açsana ;) Gereksiz muhabbetler.... Ne Olacağını bekliyorswun geri mi verecekler tortu tekrar 621 mi olacka ? olan oldu biten bitti :D

2. TARTARUSUN HIZININ DÜŞMESİ KESİNLİKLE YAPILMASI GEREKEN BİRŞEYDİ ... AKSİNİ İDDİA EDEN SÜREKLİ KARI GİBİ KAÇIP SAVAŞ OYUNUNDA BARBİECİLİK OYNAYAN TAYFADIR

BABAKURT bunu beğendi.
  3. oyun tamamen degişiyor herkez buna hazır olması lazım

4. sen problemlisin nerden nere baglıyorsun ne alaka ben zate tartarus kullanmıyorum degısıp degısmemesı onmeli degıl . geminin suanki görevi işlevi ne diyorum ne için kullanılacak bu gemi diyorum sen bana yok sıgara yok ınd yok vip anlamıyorumki. 15 yasında bı cocouksun gelmiş milleti dalgaya almaya calsıyorsun neyse ne da yeter .adam gıbı oku ben ne hız dusurulmesınden sıkayetcyım nede uriyi iade etsinler diyorum.

5. 15 yasinda olan belli :) zoruna gidiyorsa kardes kosede cikis butonu mevcut. Dalga konusuna gelincede bence fazla oteye gitme :)

6. Daha dün uri ile gemi aldığınızı varsayalım ve 1 saat sonra bu geminin açık artıma da sunulduğunu gördünüz :D Kusura bakmayın zerre kadar hakkınız yok! Zerre kadar uri talebi etme hakkınız yok! Bu nasıl bir zihniyettir ? Sadece bu tortu meselesi değil, başka bir gemide olabilirdi. Kaldı ki bu geminin denge yaması ile değişeceği çok önceden bildirildi.

Yıllar önce insanlar 250 bin uri verip Aegis alırken şimdi... 30 milyon paraya alınıyor :D Her gün 3 Aegis 3 Sinek 3 Citadel veriliyor.

Önceden hangar satın alınırdı şimdi gerek yok... Ne yapalım o zaman herkes bir şey mi istesin... Bunun vakti zamanı yok...

500 bin uriye gemi alın... 10 dakika sonra açık artırmaya sunulsun İTİRAZ edemezsiniz! Bu oyunda değil bütün hayatımızda da karışımıza çıkan şeyler....

Marketten bir ürün alıyorsunuz fiyatı 500 lira ve çok mutlusunuz... İade günüde geçti artık. Sonrasın bu 300 liraya düşmüş :D İndirim gelmiş.

Elbette üzülür insan, elbette zamanı geri almak istersiniz.

Tortu gemisinde yapılan değişiklikte tamamen yerinde bir karar. Ayrıca yine kaçılıyor ve kullanılıyor.

Sempatik.57, xXCoNTRaVoLTaXx ve BABAKURT bunu beğendi.
  7. Tortu'nun ne özelliği kaldı diyen arkadaşlar dengelemeden önce geminin hem çok hızlı hem savunmasının iyi (can-kalkan) ve vuruşunun yüksek olduğunu unutuyorlar herhalde. Bu oyunda hiçbir geminin, tüm özelliklerinin artıda olmaması gerekiyor. Mesela birkaç örnek verelim;

Goliiath hız konusunda yavaş ama hasarı ve savunması iyi.
    Vengeance hız konusunda iyi savunması zayıf.
    Pusat hız ve hasarı iyi canı düşük.
    Spearhead hızı yüksek ama vuruşu düşük.

Örnekler çoğaltılabilir. Oyunda dengesiz kalan tek gemi var. O da CYBORG.

xXCoNTRaVoLTaXx bunu beğendi.
  8. oben

oben User

şimşek vegayıda yakalayamıyoruz napacaz şimdi..

9. bence tortu bitti bitti.şimşek vegayı bile yakalayamıyorsan bitti.o zman şimşek vega kaçmadan kesmek lazım.%5 dmg verin.pusatta bitik.pusatın bu hasliyle sayborgu keseni tebrik ederim.pusatada 2 kalkan + tortuyla aynı dp yi ekleyin.hzınıda toruylas eşitleyin.bitik bitik resmen bitikler.

Kebirifai bunu beğendi.
  10. Şimşek vegance özellik açıp kaçamadığı zamanda şimşek vega işlevini kaybetmiş oluyordu. Bi zahmet özellikle kaçabilsin o özellik ne için var

11. Bu maddeyi kabul ederek oyuna giris yaptigini unutma kardes.
    10. Kurallarda Değişiklik

Bigpoint S.à.r.l. and Co, SCS oyun kurallarını her zaman değiştirme hakkına sahiptir. Bu kuralların bazı maddeleri geçerliliğini yitirdiği veya uygulanamaz olduğu takdirde bu, geriye kalan kuralların geçerliliğini etkilemez.

*** Kurallarımız Güncellenmiştir. 29.01.2018***

12. bitik bitik oyunda bitik.resmen bitik

Kebirifai bunu beğendi.
  13. çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu taammı. şimdi mesela tortu olayını çok karıştırdılar. aralarında bir fark galdı, o farkda çok güzel oldu. herkesizn hayatına kimse garışamaz. ha nasıl garışamaz. ben bu şekil giyinirim, bu bayan şu şekil giyinir. şu şekil giyinir... amma hiçkimse kimseye garışmaya bi hakkı yok. özgürlüğü bidir. aa hız kurban olduuum ya resullallah tan gelebilir amma lakin ki öyle değildir. benim yorumlamam bu kadar. hadi hayrılı işler.

Sempatik.57 bunu beğendi.
  14. Siz de şimşek vega kullanabilirsiniz.

15. Kebirifai

Kebirifai User

Aynen kardeşim.Oyun bitti!
    Adamlar eski gemilere gelen yamalara bayram ediyor.Nereden nereye geldi iş..
    Artık şimşek vegaya,pusata ve diğer cılız gemilere binebileceğiz diyorlar.Vay arkadaş:eek::eek::eek:

16. Cılız değil de savaşmak için beceri isteyen gemiler diyebiliriz. Ayrıca eski gemilere gelen bir şey yok. Sadece sonradan çıkan ve akla mantığa uymayan gemilere ufak rötuşlar yaptılar. Ben kendi adıma oyunun en güzel tasarımı olan şimşek vegaya bineceğim için çok mutluyum. Umarım binince hızlı sürmem de tortuların canını tehlikeye atmam. :)

17. Kebirifai

Kebirifai User

Bu saatten sonra şimşek vegaymış,pusatmış tartarusmuş goliymiş hepsi çöp!
    Bunlarla hiç kimseyi kesemessin.Sen yinede şimşek vegana binmeye devam et.Yazık oldu oyuna o kadar oyuncu gitti ve gitmeye devam ediyor.

18. lllecelll

lllecelll User

tortunun sayborgla hızı hemen hemen aynı :) hız ve güç olarak şuan pusat ön planda.

19. lllecelll

lllecelll User

kesinlikle zaten 14 lazer alıyordu artık kimse kullanmaz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.