Tartarus hız sorunu.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ЯTϾ*≈«ANATOLIA»≈*ϿTR tarafından 1 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dün haritalarda dolaşırken bir spearhead e denk geldim. Hız yeteneğini açıp ateş etmeye başladım. Kesmeye çalışırken felç edici yeteneğini kullandı spearhead. Ne olduysa o andan itibaren oldu. Hızım birden 444'e düştü ve hala da düzelmedi. Oyun ekranını yenileme, hız jeneratörlerini çıkarıp takma, promerium ile yeniden besleme, konfigürasyon silip yeniden dizme vs bir sürü şeyi denedim ama nafile. Başka gemilere geçip hızı kontrol ettiğimde sıkıntı olmuyor ama Tartarus da sıkıntı devam ediyor. sorunun kaynağını bilen ve bir çözümü olan var mı?

2. Tartarus yeteneği ile hızlanmaktadır.

Felç et yeteneği ile senin geminin yeteneğini bloke etmiştir.

Yetenekler kısmından hızlanmayı açarsan düzelecektir.

3. Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Ancak goliatta hız jeneratörleri full iken ve promerium besli iken hız 513 ama tartarusta 444 ten yukarı çıkmıyor. Hız yeteneğini ve çark oluşumunu açınca düzeliyor ancak bunları kullanmadığımda hız 444. Dünden beri de böyle.

4. 2.000 urilik jerenetör mü kullanıyorsunuz full ?

Birde konfilerinizi kontrol edin eğer sorun hala çözülmüyorsa supporta ticket açın.

Bu arada promerium beslemenizi yenileyin belki besleme bitmiştir ve bugda kalıp var gibi gözüküyordur.

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Felç edici yeteneğiyle birlikte yeteneğiniz iptal olmuş, bu yüzden geminiz orjinal hızına dönmüş. Hız Desteği yeteneğini açtığınızda düzelecektir. Zira zaten tartarusun orjinal hızı 220, jeneratörlerle birlikte 370, promerium beslemesiyle 444, yetenekle 613. Detaylı bilgi için: Tartarus

İyi forumlar.

6. Cevaplar için tekrar teşekkür ediyorum. Kolay gelsin. Konu kilitlenebilir.

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,
    Rica ederim, isteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.