Tartarus Hızının nerflenmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mazlumbaba tarafından 24 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Tartarus'un Hız yeteneği Düzeltilmeli mi?

1. Yetenek devam etsin

oy sayısı 16
    55,2%
  2. Yetenek azaltılsın

oy sayısı 8
    27,6%
  3. Yetenek kaldırılsın

oy sayısı 5
    17,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mazlumbaba

Mazlumbaba User

Yeni gemi tartarusun hızı sizce de abartılı değil mi ? 220 yazıyor fakat yetenek ile 308e cıkabiliyor (goli bile 300 hız) bu %40lık hız bonusu bir de hafif konfide yapılınca çark düzenli pusatı bile solluyor (-_-). Oyunun dengesini oldukça bozuyor bence hız yetenegi düzeltilmeli.

%20 promerium desteği ile 620 lere cıkıyor buna çark düzeni de eklenirse 652 falan oluyor galiba yanlış hesaplamadıysam.

Son düzenlenen: 24 Ağustos 2016
  2. pusatı kaldırsınlar o zaman boşuna çıkarıldı onun urisiylede tartarus alalım tam bi saçmalık hem sağlam hem hızlı pusatla goliyi birleştirmiler diğer gemilerin hiçbir anlamı kalmıyor darkorbit çok yanlış gemi çıkardı ne aegis kaldı ne citadel

3. GREED

GREED User

Gençler aramizda kalsin ama tartarus eski gemilwri silip att8 nerflenmwli +1

4. Kaç gündür taktınız şu tartarusun hızına arkadaş ya:mad:Çok zorunuza gidiyorsa sizde alın o zaman bu gemiyi bakalım o zamanda düşürülsün diyecekmisiniz?Bence gayet iyi ve gayetde memnunum çıktığı ilk gün aldığımdan beri bir kez olsun değiştirmedim görünümü de bence harika Darkorbiti ilk defa taktir ediyorum bile diyebilirim hatta:p

EFSANE_KRAL bunu beğendi.
  5. GREED

GREED User

Hadi buyrun şimdi. Kardeş bu gemi herkesi ancak tek gemi kullanmaya yöneltiyor farlındaysan öteki gemi ve tasarımlar çöp mü olsun ?

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

karsi denge bir gemi elbet yaratilicaktir ,bence yetenek sinirli olmamali oyle baslaadi oyle devam etmeli.yenilik iyidir:)

7. Mazlumbaba

Mazlumbaba User

Yenilikle alakası yok bunun tamamen sacmalık 750ye yakın hız nedir ya ? oyunun dengesini bozdular. kimse de cıkıp siz de alın demesin almasını biz de biliyoruz ama var olan bütün güçleri bi gemide birleştirmek galiba 8 yaşındaki birinin fikri idi . nerede kaldı oyunculuk nerede kaldı savaş ? herşeyi bıraktım ema atsan bu gemide 3 saniyeye zaten bi porttan dierğine gidicen neredeyse .

8. Kardeşim bak pusat çıktı vazgeçilmez oldu cerrah çıktı yine vazgeçilmez olup tek bi gemi oldu ne olur yani şimdide vazgeçilmez olan tartarusta olsa? Siz istediğiniz kadar şikayet etsenizde son durum budur.Bilmiyorum beyler ama şunuda unutmayın tartarus çıkmasa tek bi gemi cerrah olucaktı o zaman niye bu şikaetinizi yapmadınız?Çünkü herkesin işine geldi dimi güzel kardeşim?
    750 az kardeşim hız 980 küsürlerde 2 saniyede x1 den x2 e atlıyoruz

9. GREED

GREED User

Kaç kere cerrahı da şikayet ettik.Ancak senin de dediğin gibi son durum bu nabalım kalsın öle zaten en yakın arkadaşlarım ve tanıdığım nerdeyse herkes forumu ve oyunu terk etti bile artık umurumda da değil :(

10. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

Cerrah ile tartarus birmi ? Tartarusun görünüşü berbat şahsen vede aşırı derecede hızlı vuruşuda fazla .

11. arkadaşlar bu gemi yuzunden bırakanlar oldu olmayada devam edecek yakında tartarusu olmayanlar ne kutu toplayabilecek ne savaşa karşılık verecek nede doğru duzgun kasabilecek zaten sürekli baskın atılıyordu pusatlarla cerrahlarla şimdi dahada sık atılmaya baslanıcak oyun ölümün eşiğine doğru yaklaşıyor ama admınler ne zaman fark edicek acaba

12. otomobil fabrikaları sürekli yeni modeller cıkarıyo,sizin arabanız olsa üst modeli çıkınca şöförlüğüde bırakırsınız heralde:D

13. düşününkü cerrah cıktı pusat cıktı şimdide tartarus cıktı mimesis çıkıcak sıkıldık diyosunuz alın size yeni gemi tepe tepe kullanın zaten nasıl herkez pusatı hızı olsada olmadı bunuda almayanlar olur sizde almayanları kesin ne bu şidden bu celal

14. beyler bence indirmeyin kaldırmayın olan olmuş biten bitmiş :D oyun ilerliyor ilerledikçe geride kalacak bazı şeyler bunu kabullenmeniz lazım yani bi yandan haklısınız bir yandan haksız :D

єѕмєяση bunu beğendi.
  15. Oyuna yenilik geleceği zaman illaki gemi veya tasarımmı gelmesi gerekiyor (yani para için yapılan yenilikler) birazda kasılamayan oyuncular düşünülsün yeni haritalar etkinlikler çıkarılsın veya şu oyunu daha düzgün bi hale getirsinler kapıdan atlayınca yeniden bağlan yazısı geliyor

Tartarusa gelince bu kadar saçmalık olamaz Mazlumbaba kardeşimin de dediği gibi 8 yaşında biri bulmus heralde fikri.

Pusat çıktıgı zaman oyunun dengesi az da olsa bozuldu fakat psuatın goliath tan eksik kalır yanları vardı mesela pusatın canı çok azdı goliatın karşısında şansı yoktu .

Tartarus ise tamamen saçmalık sende alsaydın boyle konusmazdın diyenleri tınlamıycam soyleyim adam savaşmayı bilmiyor sırf kaçmak için veya 4-x haritasında bota atmak için almış tartarusu ne anlasın oyundan hadi boyle bi gemiyi çıkardınız diyelim bari tipini biraz güzel yapaydınız 2d de oyunun yarısını kaplıyor.

16. Aliens

Aliens User

Ben kaldırılmaması taraftarıyım. Hızı için alan herkese geri ödemesini kendi cebinizden yapacaksanız buyurun, meydan sizin... Oyun tabii ki gelişecek. Pusat çıktığında Sinek ölmüştü. Ona bu kadar laf edildi, sonra ne oldu? Laf edenler en koyu Pusat kullanıcıları oldu. Ben Cerrah'ı o kadar sevmeme ve almak için Uridium çekmeme (182 TL olan değil. Dükkana 300.000 uridium olarak geldiğinde ki değeri kadar çektim. Buda x3'te temel çekim olarak 75.000 uridium eder.) rağmen tek bir laf edipte konu açmadım. Ve şuan Cerrah kullanıyorum. Baskın atacaksam Tartarus'a geçiyorum. Bu kadar dövüneceğinize gidip alın. İnşallah bu tavrınızı Cadılar Bayramı Terör Tüneli Kapısı ödüllerine de gösterirsiniz. Sonuçta orada etkinlik boyunca 40.000.000 uridium değerinde cephane verilmişti. Bu kadar cephane vermeyin, nerfleyin demelisiniz... Gerçi bu yazımı bile anlayacak boyutta mısınız emin değilim...

17. Bu tür konuları direk silmeleri gerekir. Hiçbir zaman amacına ulaşmayacaktır, olan oldu.

Bende böyle yenilikleri sevmiyorum ama oyun artık para olmuş. Zaten oyun batmış durumda, para verenler düşünsün artık.

18. :) olan olmuş alan almış satan satmış hiç birşeyde şu saaten sonra değişmeyeceğine göre herkeze iyi oyunlar

19. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tartarus artik degismez ,neyi tartistiginizi anlamadim :D

EFSANE_KRAL ve Rehber bunu beğendi.
  20. Bir şey soracam "Nerf" ne demek?

Yani yeteneği daha mı güçlendirilmeli?

21. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sanki biraz reklam gibi olacak ama,bu yorumları okuyunca aklıma Bir bankanın şu andaki reklamı geldi.

Bir adam var herşeye hayır diyor,olmaz diyor:D.

Oyuna bir yenilik geliyor,hemen arkasından olmaz,hayırlar başlıyor.

Bu sadece gemi için değil,RSB mermisi çıktığında,buz roketi çıktığında,vengancenin şimşeği çıktığında,Citadel çıktığında...bu örnekleri çoğaltmak mümkün.

Arkadaşımızın dediği gibi,yazacağınıza,şimdiye kadar o gemiyi almıştınız bile.

Keyifli Forumlar.

EFSANE_KRAL, ÈrroR_™ ve Prophecy bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.