Tartarus konfisi :?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ƨтȹp!!!нarƌɂpaятŷ tarafından 28 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tartarus konfisini nasıl yapıyorsnuz ben çözemedim yada bununla ilgili konu başlığı varmı beni yönlendirin teşekürler :)

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Hiiiç sevmediğim bir gemi açık bir konu bulursam atarım konuya kullanan arkadaşlarımız cevap verir sadece bekleyiniz :)

İyi Forumlar.

3. Çift herkül...

4. evh tamamdır teşekürler
    içi nasıl o da lazım bana :))

5. 1. konfi yarıya kadar kalkan yarıya kadar lazer.

2. konfi yarıya kadar kalkan yarıya kadar lazer.

Full hız...

Havoc dizecem derseniz lazer sayısını artırabilirsiniz.

Gemiyede kalkan koyabilirsiniz.

Tartarus mobil bir gemi olduğu için aktif savaşlarda menzil desteği sağlamaktadır bu yüzden çift hercül daha önemlidir.

6. Avcı konfi yap gitsin ya. Savaşta zaten pek işe yaramıyor, pvpye girip haritayı temizler çıkarsın. Biri gelince de at dondurucuyu, yavaşlatıyıcı yoluna bak :D Şahsen ben öyle yapıyorum. Temiz haritalar için el ele <3

7. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Bende zamanında Tartarus kullanıcısı olarak görüşlerimi belirtmek isterim :).

1. konfi ; Gemide full hız, droitlerin 6 tanesinde kalkan, 4 tanesinde lazer.
    2. konfi ; Gemide full hız, droitlerin 3 tanesinde kalkan, 7 tanesinde lazer.
    Bu konfi 2 tartarus ve vur-kaç taktiği ile gayet işe yarayabilir.

Eğer savaş konfisi istiyorsanız;
    1. konfi ; Üstte yazdığım gibi
    2. konfi ; Gemide kalkan, droitlerin 8 tanesi lazer, 2 tanesi kalkan.

Zeus ve Apise sahip olduğunuzu düşerek yazmış bulunmaktayım. Halka ve burgu düzeniniz var ise gayet işe yarayan konfiler olduğunu düşünüyorum :).

İyi Forumlar...

8. evh yardımınız için sağ olun genellikle avcı konfisi lazım oluyor global sunucusunda oynadığım için fazla adam yok adam yakalama yada menzil olayı az ihtiyaç duyuluyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.