Tartarus Maks Hız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve homeworld tarafından 15 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. homeworld

homeworld User

Arkadaşlar tartarus gemisiyle full hız + çark oluşumu ile 600 hıza ulaştım fakat ben videolardan falan hep 605 falan duymuştum. Maks hız 600 mü yoksa ben bir şeyi eksik mi yapıyorum ?

Şimdiden teşekkürler :)

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Gelen en son güncelleme ile tartarusun çark dışında hız özelliğiyle ve promerium desteğiyle birlikte kullanıldığında ki maxsimum hızı 577' e düşürüldü, çarkta ulaşabileceğiniz maxsimum hız ise 600.

İyi oyunlar.

3. kardeşim ilk çıktıgında 624 oluyordu çarksız sonra güncellendi o kadar hıza gerek yok yani :)

4. şimdi pusatttan kaçamıyor galiba :D hızını düşürmeleri iyi olmuş ama dahada bir anlamı kalmamış aslında. Aynı şekilde sayborgada birşeyler yapsalar çok iyi olurdu. %10 Hasar gücü 16 lazer slotu, 16 jeneratör slotu ve yeteneğiyle oyuncuların %98 in tercih ettiği gemi oldu. %10 luk hasar gücü %5 e indirilip 16 olan jeneratör slotu 15 e çekilse iyi olmazmıydı. Normal gemiler fazladan jeneratör slotu olduğundan sayborgdan kaçamıyor. Üstüne gemi özelliği olduğu halde %10 eksra hasar çok gereksiz olmuş

5. ozaman syborg diye bir gemiye ihtiyaç kalmazdı cerrah yeterdi, kimsede syborg alacağım diye tırmalamazdı:)

6. aynen sayborg normal bence o kadar emeğe öyle olması iyidir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.