Tartarus mu Solace mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PİONEER tarafından 9 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Tartarus mu ? Solace mi?

1. Tartarus

2. Solace

3. Cayborg

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PİONEER

PİONEER User

tüm modullerle Tartarus mu ? Solace mi? yada Cayborg mu ?

ben suan test ettim Tartarus HP Kalkan Hiz daha iyi

Son düzenlenen: 9 Nisan 2020
  2. ateistkeci

ateistkeci User

Solace'in yeteneği öne çıkarıyor bence sonuçta %35'lik tamir ve grup varsa grup üyeleri içinde %15'lik tamir bence değerli :p

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Bana soracak olursanız bende Solaceden yana oyumu kullanırım. Hem DP tamir yeteneği hemde çeşitli modül seçenekleri Solaceyi diğer gemilerden bir kaç tık daha iyi yapmaktadır. Tabii kişisel olarak bir tercih yaparsanız ona bişey diyemeyeyiz :)

İyi forumlar.

4. sarı şimsek mi pusat mı

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle farklı konularda konu içeriklerini dağıtmak yasaktır. Aklınıza takılan şeyleri bizlere yeni bir konu açarak sormanızda fayda var. Lütfen bundan sonraki mesajlarınızda bu hususa dikkat ediniz.

Pusat gemisi Vengeanceden biraz daha iyi bir gemi lakin yeteneğide hatıra sayılır bir hız artışı vermektedir. Ama soracak olursanız Pusat derim :)

İyi forumlar.

6. PİONEER

PİONEER User

tesekkürler kilitlenebilir

7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Rica ederim :) Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.