Tartarus ve Pusat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-ASLANBEY-] tarafından 18 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar Bu iki geminin avantaj ve dezavantajları nelerdir. Bir tane alma şansımız olsa hangisini tercih etmeliyiz.?

2. Pusatın darbe puanı düşük dezavantaj olarak bu var.
    Tartarus yeteneği aktif iken %5 lazer hasarında kayıp yaşıyor.

3. Mauschen

Mauschen User

Tartarus yeni nesil vengeance. Ama ben olsam pusat alırdım :p

4. Aynen bende alırdim :)

5. Thecruciall

Thecruciall Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz her iki gemi de hız özellikli taratus roket özelliği bulunmakta ama.

Pusat'ise lazer alanında etkiki bir gemi ama darbe puanı düşük.

Tavsiye istersen ben tartarus kullanırım.

İyi forumlar.

6. tartarusun verdiği lazer düşüşü çok kötü değil ikisi arasında tartarus daha mantıklı bir tercih olur. pusat ile ani hasar verip patlatabilmek önemli yoksa çok çabuk ölüyor

7. Thecruciall

Thecruciall Guest

Merhaba,

Evet tartarus ile oyuncuyu kesemediğin zaman bölgeden uzaklaşabilme şansın daha yüksek.

İyi forumlar.

TSUNAMI•™ bunu beğendi.
  8. Tartarus alman daha mantikli hiz herseydir kuru hasar bir yere kadar kesemiyorsan hizdan kacarsin...

9. Kebirifai

Kebirifai User

Yahu ne pusatı arkadaşlar tartarus dururken.

10. kaos*06

kaos*06 User

şu yeni dp veren lazerler ful olsa pusatı tercih edebilirim ama şimdilik tabiki tartaruz..

11. Tartarusu alırdım bende:)
    Pusat zaten var :p pusatta savaşmak zor oluyor ful herc li konfi droitler yarı lf4 yarı bo2 hepsi16 level hasar yine de iyi ama kacmaya durup savasmaya ne kalkan nede can yetiyor vur kac gemisi pusat yada canı azken yakala tekle :) ama tartarus o konuda yeterince iyi gözüküyor yakın zamanda bende alıcam ondan:)

12. Pusat ve herkülü bana verebilirsin :D

13. ***
    Hesabı vereyim:D:D ben oynamıyom zaten

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Mart 2017
  14. Yok almiyim :) Hesap paylaşımı yasaktı :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Mart 2017
    My_BeşiktAŞKıMM bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.