Tartışma / Görüşler bölümü hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _KIYAMET_ tarafından 10 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Çok uzun zamandır bu bölüme görevliler oyuna gelen yenilik , güncelleme , etkinlik v.b şeyler ile ilgili konular açıyordu. Şayet kurallar değiştiyse bilemiyorum. :)

Bildirmek istediğim ;
    - Chat Banı hakkında
    - Ban Hakkında
    diye üyelerin açtığı iki tane konu Tartışma / Görüşler bölümünde duruyor. Kurallar değişmediyse yanılmıyorsam Konuşmacı Köşesi veya Genel Konular bölümüne taşınmaları daha uygun olur sanırım.

Sadece bildirmek istedim. :)

2. Quenn

Quenn User

itiraf et özlüyorsun bu işiiii :p:D:D:D

WinchesterGGz54, Spinaci ve ateistkeci bunu beğendi.
  3. ateistkeci

ateistkeci User

Özlüyor ama geri gelmek istemiyor :(

4. Giden geri gelmezmiş minik keçi....

5. ateistkeci

ateistkeci User

Keşke geleydi :((

6. Kıyamet geldiği gün forumu bırakırım,

Şuanki kadro iyi

Pardoks' minevra themis, krios, ve sayamadıklarım, hepsi gayet iyi ve severek yapar işini(Çok bannlarını yedim :)

7. Kıyamet benim en sevdiğim modlardandı. :(

8. Quenn

Quenn User

kendi damarı kendi kararı :D
    illa mod olmana gerek yok kıyamet biz takılıyoruz keşke gelsen diye sadece :) sohbetede gel çaylar benden yanına simitler senden :D

9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Orada bulunmalarının bir sebebi vardı ancak artık bu gereksinim ortadan kalktığı için konuları da taşıyabiliriz sanırım artık. Bildiriminiz için teşekkür ediyorum. :)

Konunuzun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

10. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Maalesef hayır. :p :D
    Özlemiyorum ve evet geri dönmek istemiyorum. :( :D
    Gidenler geri gelebiliyor. :) Ben zamanında 2 kere geri dönmüştüm. :p :D Ayrıca başka geri gelenlerde mevcut. :D
    İyi ki zamanında uyardım forumdan banladım. :D Canın sağolsun ne diyeyim. :) Ayrıca geri gelmezse forumu bırakırım desen bile geri dönmeyi zaten düşünmüyorum. Bu nedenle geri gelirse bırakırım demene gerek yok. :p
    Eyvallah. :) Ama kimseyi bir şey için zorlayamam. :D Beni sevende olabilir sevmeyende. :) Her ikisine de saygı duyarım. ;)
    Fırsat buldukça , aklıma geldikçe ve imkanlar dahilinde foruma uğramaya çalışıyorum zaten. :D
    Orasını ben bilemem sadece benim zamanımda o bölümde normal üyelerin konuları olmuyordu. :) Rica ederim ne demek :D eğer gerekirse yine bazı bildirimlerim olabilir. :D

Bu arada konu açık kalmış maalesef. :(

Minerva ve -_-OĞUZKHAN-_- bunu beğendi.
  11. Abi senin gözünden kaçmıyor bunlar :D Hallettim sagol :)

12. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eski alışkanlıklar sanırım. :D Eskiden bütün forumu tek tek kontrol edip incelerdim. :D :) Galiba hala devam ediyor. :D

Bu arada gerek görülürse konu kilitlenebilir. :)

-_-OĞUZKHAN-_- bunu beğendi.
  13. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Bekleriz efenim bildirimlerinizi. :) Uykusuzluk kötü birisi, uyumak lazım kilitleyebilmek için :D

O alışkanlık kaybolmaz kolay kolay :)

Kilitleyelim madem, teşekkür ederiz tekrardan bildiriminiz için.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve -_-OĞUZKHAN-_- bunu beğendi.
  14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Kaybolmuyor :)

Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.