Tartışma ve Görüşler Bölümü Hakkında

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 22 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. buzmavi

buzmavi User

Merhaba Kahraman Pilotlar!

Bu bölüm oyunda yapılan güncellemeler hakkında tartışmalara katılmanız öneri,beğeni,eleştirilerinizi yani düşüncelerinizi bize aktarmanız için adım köşesidir.

Görüşlerinizi bizim için önemlidir lütfen düşüncelerinizi bizimle paylaşırken forum kurallarına uygun davrannız ve nazik olunuz .Unutmayın en etkili iletişim yolu güzel dille anlatmaktır!

Görüşlerinizi bekliyoruz.

2. karaypli

karaypli User

bence tasarimlar cok pahali. verdigimiz para kadar ise yaramiyor

3. LF-4 ler aeglis ve goli tasarımları alışverişe gelmeli bence.

Oyun oynayanlar için çok güzel olur :D

havabükücü bunu beğendi.
  4. Lf-4 ler ve aegis alisverise gelirse emek veren arkadaslara haksizlik bend full degilim ama emege saygili olunmasi lazim.

avcılord61 ve pesımıstmahlas1903 bunu beğendi.
  5. cok onemlı bır konu benım ıcın...x-4 bulamıyoruz sadece kapıdan gelıyo paketlerde x-4 olsa cok ıyı olur cok zor bulunuyo

6. adeniza

adeniza User

Tamire getirilen yenilikle, dört robot birden tamire başlıyor. Bence bu görüntü kirliliği ayrıca performansa da yeni bir yük demek.

7. adeniza arkadaşıma katılıyorum.

Zaten oyunda kasılmalar oluyor hem görüntü kirliliği hemde gereksiz bir uygulama bence.

havabükücü bunu beğendi.
  8. herkezi ilgilendirecek bir konu örnegin bir pazar olsun 70 tane lf 4 var ihtiyacı olan bunu benim ihtiyacım olan birşeyle takas edelim mesela ema veya rsb bunun gibi

9. arkadaşlar yine illagal programların yeni versiyonları çıkmaya başladı darkorbit yine oynanmaz bir hale gelicek isyana şimdeden başlayabilirsiniz

skayra1 bunu beğendi.
  10. ben çetten ban yedim nereye başvurcam eski forumda cet ban ve şikeyetler bölümü vardı biri yardımcı olurmu

11. Merhaba
    modlarım oyuna şöle credi ile satın alınan yeni mermiler gelse X2 veya x3 gücünde ama o mermilerle sadece kasılmak için yaratıklara vurabilsek ve oyunculara vurduğumuz zaman miss gçse nasıl olurdu daha kısıtlama getirilebilir örneğin günlleeme yapıtığımız zaman ona bi etkilsi olmasa

avcılord61 ve pesımıstmahlas1903 bunu beğendi.
  12. Çok mantıklı bir fikir oyuna renk katacağına eminim (gelebilirse tabii)

Ayrıca söylemek istediğim bir şey daha var sanırım bot benzeri bir program yeniden oyunda.Aslında ''sanırım'' değil bundan eminim..Tr2 de oynayanlar varsa izleyebilirler 4-1 haritasında gayet rütbeli arkadaşlar kamufle ve petleriyle kutu topluyorlar ve bir program olduğundan eminim çünkü bana saldırmıyorlar onlara sıkınca da kaçıyorlar.Normalde kesinlikle böyle bir şey olmaz, sayın modlarım ve cm'ler ; bu olayı ilgili yerlere ulaştırmak sizin üstünüzden daha etkili olur, gereğinin yapılmasını istiyorum....

skayra1 bunu beğendi.

13. bende katılıyorum tek robotda iş görüyor 4 taneye gerek yoktu :D

14. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Lütfen oyun hakkında yapılmasını istediğiniz yenilikleri Güncelleme ve Fikir Havuzu adlı konumuza yazınız. Bu bölüm sadece yapılan yenilikler hakkında görüşlerinizi paylaşmanız içindir.

İyi forumlar...

Merhaba;

Öncelikle forumda büyük harfle yazmak yasaktır. Lütfen tekrarlamayınız. Ayrıca
    lütfen oyun hakkında yapılmasını istediğiniz yenilikleri Güncelleme ve Fikir Havuzu adlı konumuza yazınız. Bu bölüm sadece yapılan yenilikler hakkında görüşlerinizi paylaşmanız içindir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.