Taş beslemeleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GURBETCI_GENCLER tarafından 12 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Güncelleme gelsin mi sizce

1. Evet

oy sayısı 14
    87,5%
  2. Hayır

oy sayısı 2
    12,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Değerli oyun arkadaşlarım ve moderatörlerim öncelikle değerli vaktinizi ayırıp konumu okuyup olumlu veya olumsuz destek olduğunuz için teşekkür ederim.

Bildiğiniz üzere herkesin şikayetçi olduğu görev ve belli konular mevcut benimde aklıma bu konu üzerinden bir fikir geldi lazer roket kalkan ve hız beslemeleri bazı görevler premerium beslemesi istiyor bende oyunda online saatim düşük olduğu için besleme yapıyprum kuşşanamadan hepsini çıkıyorum ve birikiyor 2m filan olduktan sonra premerium ile güçlendirmek istemiyorum.veya sepromu bildiğiniz içen arkadaşlar var vs attığı zaman sarı taş yüzünden kesiliyorlar seprom sıkıntısı olduğu için.

Gelelim o ki benim aklıma gelen fikir şu örneğin lazer 3 taş ile güçlendiriliyor ve 3 slot yeri olması darkorbit bunu uridium ile satar veya direk yapar bilinmez ama şart olan birşey bence niye diye sorarsanız normal yaratık keserken seprom harcamak istemiyorum ben sarı taşla yaratık kesip kasılıp seprom ile çatışmak istiyorum bunu istek üzerine depiştirmek bizlerin elinde olsa hem seprom sorunu olmaz şikayet etmez kimse hemde insanın içinde seprom sıkıntısı olmadan oynar 2 tıklama ile taşlar arasında geçiş yapabilir biraz karmaşık anlatmış olabilirim kusuruma bakmayın uzun zamandır aklımda olan bir konuydu ve yoğun bir iş hayatım olduğu için ayak üstü açmak zorunda kaldım.

Bu fikrimi olumlu bulan herkes yorumlarla ve anketlerle destek olursa büyük bir sorunu ortadan kaldırıp herkese daha zevkli bir oyun sunmuş oluruz.Olumsuz bulanlar için ise nuraya kadar okuyup olumsuz görüşlerini bildirirlerse daha el ile tutulur bir şekilde yazılar yazabilirim.

Herkese teşekkür ederim.İyi uçuşlar dilerim. :)

2. Güncel tutalım arkadaşlar

3. Evet ben elimdeki sepromu sadece pvp için kullanıp , npc için promerium kullanabilmek istiyorum . Gemiye seprom atınca resmen yaratık kesemez oluyoruz . Geç bile kaldılar +1

4. Daha çok destek görmesi gerekiyor bu konunun paylaşalım lütfen bir çözüm gelmeli

5. nonono20

nonono20 User

Katılıyorum +

6. SiMSeK53TR

SiMSeK53TR User

Bunların bahane olduğunu düşünüyorum. Milyarlarca seprom besleyen oyuncular var bence onlara karşı böyle birşey yapıldı.

Emeğiyle seprom besleyen arkadaşlarada tavsiyem ne kadar beslemiş olursanız olun. Siz demiyormusunu oyunu fazla oynayamıyoruz, seprom besleyip çıkıyoruz diye. Madem o kadar az oynuyorsunuz o görevleri bitirebilcek kadar oyuna giriyorsanız bi zahmet besleme yaptığınız sepromları öncelikle harcayıp ondan sonra o görevleri yapınız

7. şuan 200k beslemem var bunu yaklaşık 4 günde yaptım oyunasadece günlük giriş yapıyorum ama bu düşüncem gerçekleşirse sarı satş ile kasılır seprom ile savaşırım bsayede oyun içi kasılmalarımda görevlerimde seprom boşa gitmez

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.