Tasarım Aegıs veya Pusat yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JohnCooper[JC] tarafından 1 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar tasarım ve indirim paketim de varken tasarım almayı düşünüyorum yada aegis veya pusat bana ne tavsiye edersiniz daha kasılmam gerekiyor ve elimde yaklaşık 250k uridium var gemimin özellikleri: 8 iris 2 havoc 3 lf4 28 lf3 26 bo2 pette bütün gereksinim mevcut 3 seviye arta kalanlada diroit düzeni indirime girince almayı planlıyorum ve uri ile kapı yapma fikrim var ama eksiklerimden dolayı ggye yönelmek istiyorum hiç uğraşmayıp zeta mı yapayım? gg toplama konusunda iyiyim.

2. Merhabalar,

Öncelikle benim gemi konusundaki önerim aegis olacak.Diğer fikrinize gelince paladium toplayarak gg yapma imkanı varsa elinizdeki uridium ile diğer eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

İyi forumlar

3. Aegisi çıkart seçeneklerden. Bu ekipmanda ki bir goli ile kesemeyeceğin mob yapamayacağın galaksi gate yok. Aegis israf olur.

4. Kardeşim baskinciysan benim taktiği kullan al pusat i çek bir de çark ondan sonra 0 kalkanla dal aralarına baktn almayacaksin kacarsin :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.