Tasarım Çıkarma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __EnTeReSaN__ tarafından 4 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Low Haritası Gibi Şeyleri Pek Bilmiyorum.Bu Diroid Tasarımlarını Falan Nasıl Bu Haritalardan Çıkarabilirim 10 lwlim Nerden Nasıl Çıkar Anlatırmısınız

2. Diroit tasarımları (kapılardan çıkan ve özellikli olanlar) şuan için 3 tanedir havoç herküles ve spartan
    Öncelikle oyuna başlayanlar full iris full lf3 full bo2 olduktan sonra Zeta yapmaya bşalarlar zeta ile havoçları fullerler.Zeta kapısının ödülleri de çok iyidir.Bİlmiyorsanız diye söyliyorum pazar günü çift ödül günüdür tüm kapılar normal verdikleri ödüllerin 2katını verirler(uridium ve ucb çift ödüle dahil değildir) 1zeta bu X-2 gününde bitirilirse 100 arge günlük dosyası(pilot profili--yetenek ağacından bakabilirsiniz.) 50 tane yeşil anahtar(Yeşil anahtarların da özel günleri vardır lf4 zeus gibi bu günlerde açarsanız ekipman bulma şansınız daha da artar.npcleri ile 50k uridium 35k ucb diye hatırlıyorum ve baya bi şp tp veriyor.Ayrıca birde havoç tassraımı veriyor.Bu havoç tasarımlarını tüm diroitleriize koyarsanız % 10 vuruş etkisi kazanırsınız.Zetayı açmak için ise Galaksi Kapıları bölümünden bakabilirsiniz.Uridium ile veya gg toplayarak açabilirsiniz.Gg nasıl toplanır hızlı uri nasıl kasılır herküles ve spartanın özelliklerini falan daha sonra anlatabilirim isterseniz yine.Fakat oyuna yeni başladıysanız yaklaşık 6-7iris 20-30 arası lf3 10bo2 olmadan kapılara (Zeta vs vs) başlamamanızı öneririm.Kendimi tutamayaağım uridium kasmak istiyorsanız da kesinlikle 1. önerim petinizi 8 level yapın görevlerin sonunda petinizi açabilirsiniz böylece hızlıca o da level atlar.Sonrasında pete bir modül olan otomatik toplayıcı 3 alın.Haritalarda illa ki gömüşsünüzdür sarı sarı kutular var avantaj kutuları ardından katlayıcı da alırsanız saatte 10k uridium kasabilirsiniz.Üstüne fazladan gg de gelir bu gglerle de Zeta kapısını açabilirsiniz.Fakat peti 8 level yapana kadar da leonov alıp mmo iseniz 1-3 , 1-4 eic iseniz 2-3,2-4 vru iseniz 3-3,3-4 haritalarında gelen yaratıkları mordon saimon kesmenizi öneririm.Saatlik 2-3k uridium gelir hemde oyundaki npcleri daha rahat öğreirsiniz.2-3 k sıkmaya başladıktan sonra da aegis almaya çalışabilir ve 1-6,2-6,3-6 haritalarında bulunan cubikon adlı npcyi grup halinde kesebilirsiniz.
    Ayrıca low haritasından diroit tasrımı çıkmıyor diye biliyorum çıkıyosa da gereksiz bişiydir siz önce Zeta açmaya bakın :)
    Benden bu kadar sorunuz olursa sorabilirsiiniz.

тιтαη________ΙЭθθ ve Fren bunu beğendi.
  3. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Low kapısı için buraya bakabilirsiniz.

Hercules Diroit Tasarımı için Galaksi Kapısı Kappa,

Havoc Diroit tasarımı için Galaksi Kapısı Zeta yapmalısınız.

Öncelikle geminizin ekipmanlarını geliştirmenizi öneririm.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.