Tasarım çıktı ortalıklarda yok...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MertcanShnlr tarafından 12 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın admin ve modlar

Benim uzun zaman bu hesabıma kutudan dimisher tasarımı çıkmıştı.O zaman bende vengeance gemisi vardı.Dün goliath aldım ama tasarım yok ortalıkta? Bir ilgilenebilecek misiniz?

2. kardeşim diminisher tasarımı çıkacak sen daha vegayla mı dolaşacaksın :) bende olsa öyle bişey anında ihaleden kapardım goliyi :D geç kalmışsın dostum inşallah sıkıntını çözerler, muhtemelen supporta yönelmeni isteyeceklerdir ama :)

3. Ya tek başına kasıp goli almak zordu o zaman 3-4 gün önce girdim kastık arkadaşlar sağolsun aldık goliath gemisini bir hevesle bi baktım tasarım yok ortalıklarda inş çözecekler sorunu

4. hadi bakalım inşallah kardeş

5. bir arkaşdım dah a ole demişti ama blmm

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Uzun zaman önce tasarım çıktı ve görünmüyorsa supporta yazınız ama kesin bir sonuç alabileceğinizi düşünmüyorum çok eski tarihlere bakılamıyor diye biliyorum ben siz yinede sorunu supporta bildirin onların vereceği cevap esas alınabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.