Tasarım Değiştirme

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by кαƒкαѕ*кαятαℓι, Feb 6, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bu tasarım değiştirme olayı 2-3 sene önce ne güzeldi. Bunu niye bu kadar değiştirdiler. Bastiondan Solaceye geçmek 10 dakikamı aldı. bu nedir böyle. Aktarma sistemi deseniz çalışmıyor. Bıraktığım gibi oyun yani. Hala sorunlar boş yenilikler.

titans___ likes this.
  2. Aktarma sistemi çalışıyor bende... Anlık bir sorun olabilir mi?

3. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Aslında daha basit oldu.

Gemi kişileştirme(Yeni hangar düzeni) konumuza bir göz atınız.

iyi forumlar.

4. Aslında daha basit olmadı surgeon veya sayborgdan başka bir goliath tasarımına geçmek istediğimde eskiden sadece tasarımı değiştirmem yetiyordu şimdi bütün konfigürasyonu silmek zorunda kalıyoruz çok can sıkıcı (shock)

5. Bazı tasarımları gemi gibi görüyor çok kötü yapmışsınız. Silmeden aktarmıyor.

titans___ likes this.
  6. 2 yıldır oynamıyordum gemime geri döndüm. Darkorbit anasayfası bile çocuksu bir görünüm almış. Eski anasayfayı özledim desem yalan olmaz.

7. Mcqeen

Mcqeen User

Basit oldu orada yükleme bekleniyor yazıyor. 1 dk bekleyin o yazının bitmesini beklemeyin sonra sekmeyi kapatın hangara girin geminiz dizilmiş olacak ;)

Thread Status:
Not open for further replies.