Tasarım Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 0000 tarafından 24 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 0000

0000 User

Obsidyen kutusundan aegis elite frozebite çıktı aegisim vardı onu nasıl kullanabilirim ve arkadaşa da pusat gemisi çıktı onları nasıl kuşanıcaz cevaplarsanız sevinirim

2. ateistkeci

ateistkeci User

Tasarım gelen gemide gösterdiğim yere bastığın zaman elinde olan tasarımları gösterecektir, oradan kullanmak istediğin tasarımı seçmen yeterli olacaktır :)

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. Ageis değil ageis elite'iniz olması lazım o tasarımı kullanmak.

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Konu başlığınız, konu içeriğiniz, yansıtmıyor. Konu başlığınızı düzenledim.

Obsidyen kutusundan çıkan tasarımların gemileri olmazsa kullanamazsınız.

Sorularınızın cevaplarını buradaki bağlantıdan bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. kerimerim

kerimerim User

Bir soru da benden. Açık arttırmadan düz citadel olmadan citadel elite alırsam kullanabilirmiyim?

6. Evet. Önceden citadel'in tasarımıydı fakat şuan ayrı bir gemi olarak geçtiği için normal citadel olmadan kullanabilirsin.

Son düzenlenen: 24 Ocak 2020
    .Paradoks. bunu beğendi.
  7. Kesinlikle. Bende citadel elite var ama citadel yok. Citadel elite'i direkt kullanabiliyorum.

8. 0000

0000 User

teşekkür ederim
    ancak arkadaşa pusat gemisi çıktı herhangi bi tasarım fln da değil yani o nasıl kullanacak

9. Nereden çıkmış o pusat gemisi, benim bildiğim bir tek kuiper'den çıkıyor.

Eğer gerçekten çıktıysa hangarda olması lazım.

ateistkeci bunu beğendi.
  10. ateistkeci

ateistkeci User

Hangardan Pusat gemisini seçtikten sonra kullanabilir

11. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Evet, kullanabilirsiniz. Sizde buradaki bağlantıdan yeni hangar sistemi hakkında bilgiye ulaşabilirsiniz.

Keyifli forumlar.