Tasarım kiralama.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™╚►PARAZİT◄╝™ tarafından 21 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ve selamlar DO yetkilileri;

bir fikirle daha sizinleyim. ********, ******* gibi Online oyunlarda "item" kiralama diye birşey var. DO'da da tasarım kiralama gibi bir şey olursa tadından yenmez. :))

iyi oyunlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Kasım 2014
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle başka oyun ismi vermek yasaktır.Açacağınız konularda başka oyun isimlerine yer vermeden fikirleriniz açıklayın.cezalı duruma düşebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

3. gereksiz bence kiralarsak almanın ne anlamı var

4. Ben içinde süreli olan hiçbir oyunu oynamam, olursa Darkorbit'ide bırakırım -1

5. Bencede olmamalı tasarıma 250k URI verip alanda var onun hakkı geçer.
    Mesela bana kutudan spectrum çıktı başka adamda kiralar ortalık tasarım dolar.

6. Bende olumsuz düşünüyorum ama şu şekilde olabilir mi arkadaşlar ?

1m krediye 1 saat :D :D gemi gücüne göre fiyatlar değişir...

Ya da aldığı geminin özel yeteneği olmaz sadece bonus vuruş , kalkan vb. olur.Ya da tasarımın gücü az olur ne biliym kısıtlama filan olur değil mi ?

Sizce geliştirilse güzel konu olmaz mı ?

7. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Kiralamak satın almaktan daha pahalıya gelir :) Herkes herşeyins ahibi olur. Buda işleri karıştırır. Fikri malesefki desteklemiyorum.

Keyifli Forumlar

BlackGhost™ bunu beğendi.
  8. sadece fikirdi arkadaşlar fikirlerinize saygı duyarım ama satın almanın farkı oyuna girmediğin zaman süreden gitmemesi :)

geliştirilebilir ama güzel :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Kasım 2014
    BlackGhost™ bunu beğendi.
  9. tasarım kıralacaklar herkez venom alırı palada ortalık karışır :)

10. aynen 5 dakikalığına venom kiralıyıp adamın tekine 5-2de yetenek atarım bedavadan adam kestim :D
    yada baskına spectrum yada şimşekle gitmemizi sağlar ben şimşek ile asla ölmem :D

11. ortalık karışır başka bişey değil :)

12. Ya da aldığı geminin özel yeteneği olmaz sadece bonus vuruş , kalkan vb. olur.Ya da tasarımın gücü az olur ne biliym kısıtlama filan olur değil mi ?

Bak işte bu olabilir belki...

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.