Tasarım mı başka bir öneri mi?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Tocnx tarafından 3 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tocnx

Tocnx User

Ben yeni 16 seviye oldum gemim.
    5 iris
    Burgu duzenine sahibim
    16lf3 gerisi 300k credilik lazer
    hız 4 elit gerisi credilik
    kalkanlarim şimdilik güzel 220k kalkanım oluyor ağır konfi.
    Asıl konu 60k uridium vererek bir goliath tasarımı alabilecek kadar birlestirme parçam var.Hiç gemi modulum yok.Kapı icin az bir uridium olduğunu biliyorum. Petim de yok.
    Ne önerirsiniz oyunu bilen insanlar olarak bana bilmek isterim.

Not: tasarım olarak venom yada diminisher düşündüm %5 hasar ve kesemeyeceğim yaratıklar açısından bana yardımı olur diye düşünerek.

Son düzenlenen: 3 Haziran 2020
  2. Emi0666

Emi0666 User

Alabilirseniz Venom tasarımı işinize kolaylaştırır özel yeteneği sayesinde ve hasar bonusu sayesinde, öncelikle grup bulup veya yardımcı olabilecek bir klan bulup x-bl de pro görevlerini yapman lazım . 17level değilsen normal görevlerini yap bir yandan palla topla ve zeta açmaya başla bu şekilde döngüye girdiğinde kendini tam hissedene kadar aynı şekilde devam et pro lazer görevlerini bitirdiğinde full palla toplayıp zetaya yüklenebilirsin. Tabi pallada her oyuncu sıkılır o yüzden dost canlısı bi klan bulup hem onlarla takılıp hemde günde 4-5 saat palla toplarsan sıkılmadan eğlenerek oyunu oynayabilirsin. :D

Angaralı0066 ve Tocnx bunu beğendi.
  3. ateistkeci

ateistkeci User

Şu durumda Venom alman fazlasıyla işine yarayacaktır diye düşünüyorum ayrıca gelecek etkinlikte de Venom için %15 hasar (Değişmezse) ve %3 hız modülleri gelecek bu yüzden kesinlikle alabilirsin :)

Tocnx bunu beğendi.
  4. Tocnx

Tocnx User

Cevaplardan tatmin oldum. Konu kapanabilir.

5. NASUH_ASWA

NASUH_ASWA User

mevcut gemisi ile %15 hasar bonusunu alamaz fazla ümit vermeyin bence yine de venom iyidir.

6. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızın söylediği gibi şuan almanız gereken tasarım Venom gibi gözüküyor.

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.