Tasarım mı Sandık mı Arge mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Stavoices tarafından 4 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Stavoices

Stavoices User

16 level - Goliath Enforcer - 8 iris 1 havoc - full kalkan - full hız - pet9, kami3, oto3, radar3

301.000 uridium var ve kasmaya devam ediyorum.
    13 arge
    vip var

İndirim gelince sandık mı alayım?
    İndirim gelince arge için günlük dosyası mı alayım?
    Goliath için tasarım mı alayım?
    Yoksa başka bir şey mi yapayım?

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Ganimet anahtarı almanızı tavsiye ederim.

Lf4 - apis parçası veya zeus parçası da çıkarabilir ve geminizin gereksinimlerinin bir kısmını karşılamış olursunuz.

İyi forumlar

3. Stavoices

Stavoices User

Peki ilerde tasarıma uri vermelimiyim sizce? birde arge, sandık ve tasarım dışında başka bir şey yapabilir miyim bu uri ile?

4. sonuna kadar sandık diyorum şansına güveniyosan tabi. 1700 civarı sandıkla bütün tasarımları çıkarttım + 43 lf4 + 37 apis + 25 zeus. sonra zeusla apisi uri ile inşa ettim hiç uğraşmadım. sandıkla hem tasarım hem günlük dosyasıda kasa bilirsin. ilk önceliğin lf4 ve droidler olsun. gerisi gelir

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. Tom_Cat

Tom_Cat User

şu an için uridyum ile alınabilecek iki tasarım var cerrah ve tartarus.iki gemiyide uzun süre kullanabilirsin.ya da arge diyebilirim,20 küsür arge çok rahatlatacaktır( indirim ile).

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sandik indirimi gununde alin yada zetadan biriktirin, sandik gunlerinde de acin ,hersey tamamlanir.

7. Stavoices

Stavoices User

Uriyi galaksiye, zetaya mı basayım direk indirim gelince sandık mı alayım? Bu arada 350k uri oldu

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

zeta basacaginiz zamanda kapilarda indirim olursa anca karli olabilir.tek sandik acsaniz kasamicaksiniz, zeta yaparsaniz hem geri getirisi uri,beyaz,rutbe hem gg basarken gunluk, elit v.b ,kapidan gelen sandiklarida biriktirip ozel gunlerde acarsiniz bir tas ile bir suru is gorur.

9. 00kinq00

00kinq00 User

Nasıl hemen 50 k uri kastın ben yapamıyorum o kadar :) 24 arge 9 lf4 aegis elite :)

10. kardeş kami3 de var zetayı rahatlıkla yaparsın. Sende bol bol gg biriktir. sanırsam sen kutu topluyorsun bu kadar hızlı uri kastığına göre. kutudan gelen ggleri biriktir. argeyi arkadaşların dediği gibi 20+yap. zetaları sana tavsiyem x2 günleribi bekle. gelen anahtarlar iki katına çıkar. ben tasarımların yarısını kutudan kazandım geri kalanlarını da birleştirden aldım (kutulardan birleştirme parçaları da çıkıyor).şu an için uçuş düzeni de alabilirsin tavsiyem burgu veya kalp. uridiumları harcarken indirimli avantaj paket almayı sakın unutma.

11. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Size tavsiyem indirim paketi alıp zeta kapısını açıp yapmanız olacaktır hem günlük dosyası hem yeşil korsan anahtarı kasarsınız.

Ayrıca zeta kapısı bildiğiniz gibi havoc da veriyor.

İyi forumlar.
    Merhaba,

Sizden ricam İmzanızı küçültmek olacaktır forum kuralları gereği Boyutu büyüktür.

Forum İmza Kuralları'na Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. SLaYeR2oo

SLaYeR2oo User

hiçbir tasarıma uridium vermedim sadece venom ve spectrum yok kutu almanı öneririm indirim paketi+vip+oyun indirimi ile 700 civarı bişiye düşer zeus gününde aç o kutuları rahat apisi alırsın

13. Stavoices

Stavoices User

Katlayıcı + Vengaence full hız + promerium + görünmezlik + pet - oto toplama 3.seviye - 3 tane 3.seviye radar + birde pvp haritası olunca :) Kutu topluyorum

Biriktiriyordum yaklaşık 800 civarı enerji vardı bastım şu an böyle, tekrardan kutu toplamaya başlayınca enerjide toplayacağım. Zetayı daha 1-2 gün önce bitirdim 0'dan 80'e çıktı.

14. 00kinq00

00kinq00 User

Saatte kaç kasiyon ona göre bende katlayicisiz yapıyım radar felan alırım vega var zaten Pet de 13 seviye oldu

15. Stavoices

Stavoices User

O değilde ben şimdi hatırladım seni ya :D Daha geçen gün gece saat 3 gibi chatteydim hatta, nickim boyunduruk :D "Ases be oley be 4-1'deki bot avcılarını avlıyorlar" yazmıştım

16. 00kinq00

00kinq00 User

Hatırlamammı bende öylesine bi giriyim dedim oynama amacım yoktu bi baktım iris e 500 kusur milyon basmışlar orda başladı chat :) yoksa hemen cikicaktim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.