Öneri tasarım nasıl almalıyım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve 纳兹米321 tarafından 17 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Öncelilke merhablar ben oyuna 3-4 yılın ardından geri dönüş yapıyorum
    fark ettim ki çok geri kalmışım palar toplamak ve kaçkam için hızlı bi gemiye ihtiyacım var
    size sorum şu bu vega nın şimşek tasırımın almak istiyorum birleştirden mi alayım yok sa açık arttırmadan mı ve bireşltirme için scrap kasmak çok zor sanıım 1-3 1-4 haritalarında lordakia samion çok ksetim ama çıkmıyor nolur bi öneri verin nasıl hızlı ilerleyeceğim

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Scrap öğesi sadece Saimon ve Mordon türevi NPC'lerden çıkmaktadır. Size tavsiyem Pazar günü Zeta kapısını bitirin ve kazandığınız yeşil ganimet anahatarlarını Zeus gününde kullanın. Bu sayede montaj kısmından bu gemiyi birleştirmek için yeterince parçaya sahip olacaksınızdır.

Diğer yandan açık artırmayı yakından takip edin. Eğer uygun olduğunu düşündüğünüz bir fiyat ile bu gemiyi satın alma şansınız olursa, bu fırsatı değerlendirin.

İyi forumlar.