Öneri Tasarım öneri acil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KatilLaz53 tarafından 28 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KatilLaz53

KatilLaz53 User

Arkadaşlar saat biraz geç ama bir sorum olcaktı benim lf3 bo-2 ler full hızlarda full irisleri krediyle tamamlıyorum birde tasarım almak istiyorum ama sizce ne almalıyım bu arada uridium la alıcam

2. Özel yetenek tasarımlarından (Diminisher , Spectrum , vb.) bahsediyorsan uridium'unu harcama onlara derim, illa öneri arıyorsan bunların arasından Spectrum alabilirsin.
    Ben senin yerinde olsam Goliath Champion alırdım, üstüne bayrak tasarımı takmadan da kullanabilirsin.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Gelişmekte olan gemiler için tavsiye Aegis olabilir.Hem özellikleri bakımından da kapılarda size yardımcı olacaktır.

Keyifli Forumlar.

4. KatilLaz53

KatilLaz53 User

Aegis zaten var ama ben indirim olduğu zaman almayı düşünüyorum Aklımda Diminisher var

5. aynen herşeyin fullse al diminisher i ...
    şahsen bende şuan lf3 leri fulleyip alıcam .

6. KatilLaz53

KatilLaz53 User

Diğer arkadaşların da fikirlerini almak istiyorum konuya bakıp çıkan arkadaşlar bi zahmet öneri verin

Son düzenlenen: 29 Haziran 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.