Tasarım Paketleri Süresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _P_Ө_ᄂ_Λ_Ƭ_ tarafından 21 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yeni gelen tasarım ne kadar süre kalacak ve almalı mıyım ileriyi düşünüp fikirlerinizi merak ediyorum spartan daha yok henüz prolar da tam değil hatta ve hatta geminin kendisi bile yok :) ve diğer sorum ise desteklerin olduğu paket ne kadar süre duracak şimdiden teşekkürler

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Surgeon tasarımları ana sayfada belirtildiği üzerine; 6 gün kalacaktır. Ancak diğer tasarımlar hakkında Merkez Ekip tarafından bizlere belirtilen bir süre zarfı bulunmamaktadır.

İyi Forumlar.

3. peki modum sizce ilerisi için düşünürsek centurion gemisinin tasarımını almalı mıyım ve diğer oyuncu arkadaşlarımın da fikrini almak isterim

4. ileriye donuk tyranosu al koy şansını dene belki sen geliştiginde hala iş yapar .
    ama moduller çok onemli diger gemilere oranla modulsuz gemiler çöp kalıyor .
    solace şuan onde belki yarın diminsher onde olur modullere baglı ,tyranosu alıp ilerde pişman olmakta var .
    tyranos ilerde tekrar guçlenirmi bilinmez şuanda 2 tercih olarak mapte kullanılıyor.
    herhangi bir gemi mödüllerin yoksa al gemiyi %10 hasar ve isabet iş yapar NPclere karşı erken aşamada

Son düzenlenen: 22 Ağustos 2020
  5. TanrıEru

TanrıEru Guest

Çok garip şeyler yaşanmış bu cümlede ama sanırım tyrannos u al demeye çalışıyor :D

BelongDemirhan ve rifataslll bunu beğendi.
  6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bu yönde bir yönlendirmede bulunmak istemem. Ancak ilerleyen süreçlerde çok işlevsel bir gemi olduğundan dolayı her oyuncunun envanterinde olması gerektiğini düşünüyorum.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ağustos 2020
  7. içimden duşune duşune yazmışım yarısı yok :)
    duzeltiyorum (kürtçe düşünüp türkçe yazınca Tdk ya göre cümlenin hepsi bozuk bana göre ise hepsi tas tamam dogru )

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  8. bende solacenin falan modülü yok hasar tarzı falan sadece diminsherde %10 can var o kadar o zaman alıyım köşede dursun illaki kullanılır teşekkürler cevaplarınız için konu kilitlenebilir

yılmazcan47 bunu beğendi.
  9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konu talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.