Tasarım ve Aegis Günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [_GuArDiAnS_] tarafından 22 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Tasarım ve Aegis,sperhead,citadel Günü Olsunmu ?

1. Evet

oy sayısı 13
    65,0%
  2. Hayır

oy sayısı 7
    35,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Belki böyle bir konu açılmıştır bulamadım ama bildiginiz üzere yeşil kutulardan yetenek tasarımları çıkıyor.Lf4 günü var ,apis ve zeus günüde var ,neden tasarım günüde olmasınki belki çogu kişi yeşil kutuları sadece tasarım için alıyor.Herşeyin günü oldugu gibi tasarımında günü olmalı ve bu normal tasarım çıkarma oranodan 2 kat fazla tasarım çıkma olasılıgı olmalı.Önceden yapılsaydı iyi olurdu çünkü tasarımları uridiumlada alanlar var.Birazda onların tarafındayım ama hala geç kalınmış deil sonuçta tasarımı olmayan ama gemileri full+full olan gördüm(Belkide vardırda kullanmıyodur :D).Diğer düşüncem ise aegis,sperhead,citadel günü bu da olmalı ama diyeceksinizki kutulardan aegis sperhead,citadel çıkmıyo onun için elite kutu olmalı .(beyaz kutu,görsel ekleyemedim ama beyaz kutu fotografı yapabilecek varsa bana ulaşsın). Bu kutulardan ayrıca tanesi dükkandan 3000 bin uri ile alınmalı ve içinden Aegis,sperhead,citadel tasarımlarıda çıkmalı.Senede 3 kere çıkmalı ve çıktıgı zaman 3 gün boyunca durmalı böylece aegisin degerini kaybetmemiş olsun

2. Öncelikle selamun aleyküm,

Mavi korsan kutularından spearhead, aegis ve citadel çıkıyor. Tasarım günü fikri hoşuma gitmedi değil, Solace hariç hepsi var, ve tek Solace'yi seviyorum -,- Benim görüşüm olmalı ama ticarete geldiği için olumlu bakmayacak arkadaşlar olabilir :)

İyi forumlar.

3. mesela dukandaki gemiler %25 indirim desen olabilir gemi ve tasarımlar

4. E %25 indirim mi ? Oldu olacak her ay 1 günü kampanya günü yapalım tasarımlar beleş satılsın o gün .. %25 nedir arkadaş ... olsa bana farketmez benm o gün %55 indirimim olur ama işte tasarımlar full olunca insan istemiyor bea ..

5. gemiler indirim konulsun zaten çokzengin yok vip fln çekeçek

6. Sizden birisi şu avatarı değiştirebilir mi ? :D Yani yine GS logosu olabilir fakat farklı bir tane koyarsanız çok makbule geçerdi. :) Bire bir aynı olduğu için pek iyi olmuyor. :)

7. sanırım 4 yıldız olduda
    değişsen iyi olur

8. Oldu mu Modum :) Ama bu boyutlarda resim bulmak veya yapmak zor oluyor sizde biraz boyutlarını arttırın en azından 300x300 olsun :D

9. Merhaba ,

Olmuş olmuş :D en azından farklı bir resim. :) Aramayı bilmek önemli demek ki :) ben bir sürü resim bulurum. :D

Forum sistemine müdahale edemiyoruz bizi aşıyor. :D

İyi forumlar.

10. paintten yapabilirsin olcumunu zaten altta yazio :D :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.