Tasarım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 18NoFeaR18 tarafından 6 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi tasarım :?

1. Diminisher

oy sayısı 6
    75,0%
  2. Venom

oy sayısı 2
    25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

Gemim iyi durumda LF-3 BO2 full 8 iris yakında apis alıcam 2 lf4 var 5havoç

Sizce Diminishermi yoksa Venommu ?

Elimde Solace bulunmakta

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

İkiside değil spectrum al

3. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

ikisinden birini soruyorum hangisi ?

4. crux20

crux20 User

diminisher ama bence 250 k uridyum vereceğine gidip anahtar al lf4 gününde aç

5. En iyisi specturum ama ikisinden biri diyorsan diminisher :) ama lf4 gününde kutu ac derim indirim paketi ile beraber ben 120 kutu actıydım 2 tasarım geldı sansa baglı ama olsun :)

6. Tom_Cat

Tom_Cat User

iki tasarımda aynı.hangisini seçersen seç aynı verimi alırsın.şekil olarak hangisini beğeniyorsan onu almanı tavsiye ederim.

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu ikisinden pek almanızı tavsiye etmiyorum ama şekil açısından diminisher güzel bence :D

İyi forumlar

8. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

çok kişiye sordum diminisher dedi ama venomla tek başıma cubi kesebilirim kararsız kaldım.

9. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Venom almanızı önerebilirim tekillik özelliği direk DP ye hasar veriyor SAB ilede kalkan çekince rakibi kısa sürede kesebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.