Tasarım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efe tarafından 18 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Efe

Efe User

Merhaba arkadaslatlr bende venom tasarimi var.Baskinda hicbirise yaramiyor.Diminsher almayida dusunmuyorum.Spectrum almayi dusunuyorum.Sizce mantiklimi?Yesil kutu acarken bana venom yada spectrumun tekrar cikma ihtimali varmi?

2. Merhaba,

Eğer ekipmanınızda venom şu an mevcut ise yeşil kutulardan aynı tasarım bir daha çıkmaz.

Ama sizde bulunmayan tasarımların çıkma ihtimali var yani kutulardan spektrum bulabilirsiniz eğer elinizde şu an mevcut değilse.

Sentinel ve spektrum aralarında en mantıklı olanları sizin yerinizde olsam spektrum alırdım.

İyi Forumlar

3. senberk99

senberk99 User

Tekrar cikma ihtimali yok.Bence almamalisiniz uridium ile daha iyi sylere harcamalisiniz.Fakat illa alacagim diyorsaniz topluu baskinlarda spectrum,1vs1 lerde sentinel yararli oluyor.

4. Efe

Efe User

Daha iyi seyler nelerdir acaba?24 arge 31lf3 31bo2 elit hiz epey elit cephane quve elmas kalp burgu pet 9 seviye kamikae ticaret oto yagma hammadde dusman bulucu 3 .5 tane 3 seviye radar ?Baska ne alabilirim.Bundan sonra uri ile yapilcak tek sey kutu acmaktir.Iris yukseltmelirini sonra yapmayi dusunuyorum.Suan 200 k uri var.Vip+indirim mevcut

5. senberk99

senberk99 User

Bence kutu alin acin valla tasar onemli degil ya bulursunuz sonra onu

6. Efe

Efe User

Kutuyu normal gunlerde degilde sobra acmayi dusunuyorum.O zamana kadar biriktiririm 100 tane falan.40 tane var zaten.

Bir daha dusundumde spectrumda sadece kacmaya yariyacak.Kutu alicam.Kilit uygundur.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2015
  7. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Tasarım alacaksan sentinel ya da spectrum al derim. Sentinel 1ws1 savaşlarda, spectrum da 2ws1, 3ws1 savaşlarda iş görüyor. Ama sentinel ws spectrum yetenek açıp kapışsa kesinlikle sentinel alır. Ayrıca solace de düşünebilirsin. Golide kalp uçuş düzeni taksan anında 180 k darbe puanın dolar. Grupça savaşırken grup arkadaşlarının canını da doldurabilirsin.

8. Efe

Efe User

Cevabin icin tesekkurler.Es zamanli gondermisiz.Almamaya karar verdim.Kutu alicam.

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Umarım kolayca tasarım çıkarabilirsin.

10. Efe

Efe User

Teşekkürler.

Konu kilitlenebilir dedim ama yukarda kaldi.:-D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2015
  11. Anarcyh

Anarcyh User

kutu aç lf4 çıkarırsın hem hemde tasarım çıkma şansı var

12. Merhaba ,