Öneri Tasarım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Flawless(*) tarafından 22 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aslında sorum gayet net. Şu an Sentinel ve Venom'a sahibim açık artırma ile eksik olanlardan bir tanesini almak istiyorum sizce hangisini almalıyım aklım Diminisher'dan yana ancak yine de bi sorayım dedim. Teşekkürler şimdiden.

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Birazda ekipmanınızdan bahsederseniz ne amaçla kullanmak istediğinizden v.s daha iyi fikir verebiliriz.

Diminisher ,spectrum ,solace zaten bu gemiler olması gereken gemiler sırası ile yapabilirsiniz :)

Arkadaşlarımızda tavsiyede bulunsunlar değerlendiriniz.

İyi forumlar.

3. 9 LF-4 8 İris 5 Havoc 20 Arge 22 B02 35 LF-3 Var. Genelde kasılma amaçlı kullanmayı düşünüyorum battleray ve palladium toplayarak kapı dönmeye çalışıyorum havoclar bi bitse :D

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

1-1 vslerde veyahut sizi kovalayan düşmandan kaçarken ölme şansınızı minimuma getirmek için, Spectrum tasarımını alabilirsiniz çok karlıdır bence :)

İyi forumlar.

5. Kaçış olarak haklısınız modum %80 hasar azaltma gayet etkili oluyor ama yaratık keserken çok faydalı olacağını düşünmüyorum

6. dimisher hem savaşta hem de yüksek kalkanlı/hpli yaratıklarda iyi oluyor vuruş baya bi yükseliyor özellik açınca ama senin kestiğin en afilli yaratık cubidir. o yüzden çok da gerek yok, kasılırken venom kullan bence.

solace alabilirsin vuruş artısı yok ama eğer vipin yoksa tamir olmayı beklemezsin + savaşta da işine yarar
    moderator de söylemiş ama istememişsin, bence de spectrum kullan en azından patlamazsın kolay kolay, şahsen ben kris falan keseceksem spectrum alıyorum ne gerek var patlamaya :D

7. Oynadıgım server aman aman bi kalabalıga sahip olmadıgı için spectrum u geri plana atmıstım :D Solace mantıklı geliyor ama Diminisher da hasar açısından güzel diyorsun bakalım ikisinden birini alıcam gibi

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Kasılmak için diminisher almak yerine, Aegis almanız daha uygun olur kanaatindeyim.Hem daha ucuza alırsınız, hem de hiçbir şekilde portala gitmenize gerek kalmadan, takır takır tamir olarak(can+kalkan beraber) sürekli önünüze geleni kesebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. Aegisim var modum elit tasarımı ile beraber :D Ancak hasarını az buldugum için çok kullanmıyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.