Tasarım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by BlueSparkk, Apr 8, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhaba. Bir şey sormak istiyorum. Cyborg tasarımı en çok apocalypse kutularından mı çıkar, yoksa obsidyen kutusundan mı? En çok hangisi verir? 2 side verir biliyorum ama hangisinin oranı daha yüksek?

2. the_flood

the_flood User

obsidyen nadir tasarım %16 şans
    apocalipse nadir tasarım %20 şans var dostum.tabi bu oranlar total hediyelere bakınca %0.5 - %1 gibi birşey oluyor.Ama apocalipse de daha fazla şans var.

3. Sayborg ,Apokalips kutusundan çıkmıyor,sayborgun tasarımları çıkıyor bunları kullanmak için de Sayborg gemisine sahip olmak lazım aklınızda bulunsun hocam zarara girmeyin sonra

4. tasarımlar sadece obsidyendne cıkıyor diye biliyorum, apoctan pet tasarımı cıkıyor galiba yada droit tasarımı emn değilm

.Paradoks. and harami52 like this.
  5. BlueSparkk

BlueSparkk User

yorumlarınız için teşekkür ederim :) Evet şimdi fark ettim Apcalypsten sadece droid ve pet tasarımı cıkıyormuş :) Donuk cyborg var sıktı artık sevmemeye başladım değişiklik olsun istedim :) Obsidyen gününü bekliycez demekki :)

6. aslında buzlu cyborg güzel gemi gezerken etrafında mavı mavi buz kırnıtısı takip ediyo :D ama herkeste olunca insan bi şey oluyor

7. BlueSparkk

BlueSparkk User

Bir ara günlük giriş hediyesi olarak herkese verildi o yüzden cyborg alan herkes direk o tasarımı kullanıyor. Herkeste olunca insan sıkılıyor :) bi farklılık olsun istiyorum :)

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Sizin de sonradan fark ettiğiniz gibi Apocalypse Ganimet Kutusundan Cyborg tasarımı elde edilememektedir. Obsidyen kutusu açarak farklı bir Cyborg tasarımı sahibi olabilirsiniz, size şimdiden bol şanslar dilerim. Umarım en beğendiğiniz tasarıma bir an önce sahip olursunuz :)

İyi forumlar.

9. BlueSparkk

BlueSparkk User

Çok teşekkür ediyorum :) Konuyu kilitleyebilirsizin.

10. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Rica ederiz. İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.