Tasarım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JΛCΚ_SPΛЯЯOШ tarafından 13 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz?

1. Evet,katılıyorum

oy sayısı 56
    80,0%
  2. Hayır,katılmıyorum

oy sayısı 15
    21,4%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

1. Hakkatten kaç aydır bekliyoruz bian önce gelmeli

2. ya kardeşim 100bin uriyi verip napacan bunlara enforcer bastion falan bunlarla aynı özellik ihalede beleş zaten...

3. ben centaurun gelmesi için taraftarım seni ticaretteki tasarımlardan hangisiyle canını %10 arttırabiliyosun . Saturn desen gelmiyiceğini bildiğim için centauru almaya çalışıyorum :D

4. ins gelmez oyünün icine ederler ozeel gibi bisi bü bizim gozümüzde eger gelirse herkez alır oyün rengarenk olür

5. senin kararın dostum bişey diyemem :) bu arada modum bu konu ne zaman iletilir oyun yöneticilerine ? (oy sayısı kaç olunca ? )

6. titans___

titans___ User

bence refereede gelsin
    oyunu çok pahalılaştırdılar burda aydın doğan grubuda bu oyunu burda satıyor ya tvde reklamları oynuyor ondan sonra oyunda yeni oyuncular gelmeye başladı değilmi ben 5 sene olcak gerçi

7. Ben konuyu hortlatayim :D

8. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Özel tasarımlar olduğu için bence şuan ki durum iyi. -1 k.b

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.