Tasarım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve jedi_sith21 tarafından 22 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi Tasarım

1. Spectrum

oy sayısı 3
    75,0%
  2. Diminisher

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Sentinel

oy sayısı 1
    25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi günler arkadaşlar bu konunun bir benzeri var ama benim gemi daha farklı ben yetenek tasarımı alacağım tavsiyelerinizi istiyorum venom ve solace almıyacam diminisher spectrum ve sentinel arasında kaldım bizim klan maşallah herkese savaş açıyor düşman klanlar 4-5 kişi üzerime çullanıyor bazen
    Gemi özellikleri
    Goliath:16 LF4 48 LF3 38 BO2 63 7900 Hız Jenaratörü 8 İris 1 Apis Droitlerin Hepsi Gelişmiş 5 Havoc
    Pet:8 LF3 2 BO2 Kamikaze Kombo Gemi Tamiri Oto Toplayıcı Oto Hammadde

Klan savaşlarında işime yarıyacak bir gemi olsun istiyorum

Son düzenlenen: 22 Temmuz 2014
  2. Önce havocları fulle derim Ayrıca o gemi server birincisi falan kesemez Tek başına kesemez

3. 19 zeta yaptım vermiyor havoc gelen uri ile geliştirme yapıyorum 2 saat faln kutu topluyorum gelen gg iile zeta 5-6 günde açılıyor

4. seerver birincisimi bişi demiyorum :D

5. abi siz bu oyundaki patlatma olayını sadece vs demi anlıyorsunuz adam vs de ağzımı burnumu ..... ama ben en uygun anında görünmezlik bozup dalıyorum

6. O Bu ekipmanla seni bile patlatamaz :D

7. kendimi başıma pure gewalt mübarek ve profil foton hakkında yüzlerce şey söylüyebilirim ama demiyorum çünkü 2 sn yede ban yerim

8. Arkadaşlar soru hariç her şeye cevap vermiş. Bence kalkanın en az 700.000 bin ve daha yüksekse sentinel al + yengeç yoksa al çok iyi kombine oluyor diyorlar.

9. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Tartışma ileri bir düzey almış gibi görünüyor tartışan herkese gereken işlemleri yapıyorum

iyi forumlar

10. sonunda ama ilk cümle çok doğru sağol yorum için

11. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Konu tartışmaya doğru gittiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.