TASARIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hergele_krall tarafından 10 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SELAMÜN ALEYKÜM
    Arkdaşlar fark ettinizmi bilmiyorum Diminisher tasarımına yeni özellik gelmiş.
    Gemi özelliğini kullandıktan sonra kalkanda %30 azalma oluyor.Biz bu tasarımlara 250bin uridium veriyoruz(Ben şahsıma konuşayım, 2 hafta okulda yemek yemeyip bu oyun için para topladığımı hatırlıyorum diminisher tasarımı almak için) ki şuan pişmanım. Biz ekipmanları orada yazan yazıya göre alıyoruz ve siz (1ay-1sene, her neyse) sonra bu ekipmanların özelliklerinde değişiklik yapıyorsunuz. Yakında lf3 lerin vuruşunu 50 ye düşürürseniz hiç şaşmam.

Teşekkürler :)

2. Aynen bende kutudan çıkardım diminisheri keşke hiç sevmediğim şimşek yada venom çıksaydı. Adamı tam kesicem hop yetenek bitti elmas-yengeç etkisiz eleman.

3. bencede olmalı gemi atsarımlarında duşuş olmamalı

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.