Destek Tasarım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dede_Korkut tarafından 29 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba

Gemi tasarımlarında herhangi bi yenilik göremiyorum.?

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Hatadan kaynaklıdır. Teknik ekibe bildirdik. Dediğniz gibi herhangi bir astarımda satışta değildir.

Ayrıca yönetici kalıbı kullanmayınız bu yasaktır.

Keyifli Forumlar

3. Soru sormadan önce selam veya merhaba yazmak yasakmıdır modum veya bu kalıpmıdır ?.Bilgilendirme amaçlı' nezaketen yazılan bir yazının neden yasak olduğunuda yazarsanız sevinirim.

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Merhaba selam vb kelimeleri kullandıktan sonra istediğinizi yazabilirsiniz ancak kalıp oluşturacak şekilde ayzarsanız aysaktır. Kimsenin selam vermesini kısıtlamıyoruz. Yazı stiliniz/yazış şekliniz yönetici kalıbına benziyor. "Merhaba gemi tasarımlarında herhangi bi yenilik göremiyorum.?" şeklinde yazmanızda sakınca bulunmamaktadır. Sakıncalı stili bir önceki mesajımda belirttim.

Keyifli Forumlar

5. Cevaplar için teşekkürler modum.Yönetici kalıbından kastınız kısa,öz,anlaşılabilir ve düzgün yazmak sanırım,Forumdaki herkezin kimin mod veya yönetici olup olmadığını ayırt edebilicek düzeyde olduğunu düşünüyorum.Kolay gelsin.

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Kalıp dediğimiz şey belirli bir standarttır. Bu standart yöneticielre özgüdür.

Konuya gerekli cevap verildiğindne kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.